Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországon is elérhetők a YouTube Slágerlisták

Dotkom

Magyarországon is elérhetők a YouTube Slágerlisták

Kép: Marketing Land

Magyarországon is elérhetők a YouTube Slágerlisták

Mától Magyarországon is elérhetők a YouTube Slágerlisták, amelyek a legnépszerűbb zeneszámok, előadók, zenei videók és felkapott videók ranglistáit tárják a felhasználók elé.

A listák segítségével a YouTube betekintést nyújt a hazai és globális zenei tartalomfogyasztási szokásokba, valamint rávilágít a platformban rejlő zeneipari lehetőségekre.

Világszerte több mint 1,9 milliárd felhasználójával, a Youtube az egyik legdinamikusabban növekvő, legsokszínűbb platform a zenei tartalmakat feltölteni és fogyasztani vágyók számára.

“A most már itthon is elérhető YouTube Slágerlisták a magyar felhasználók szokásait tükrözik függetlenül a feliratkozók számától vagy az értékesítési adatoktól, ezért rendkívül gyorsan megmutatják, kik és mik a legújabb kedvencek. Nagyon örülünk, hogy a “magyar rajongók hangja” hallatszik ezeken a listákon, és ezzel sikerült a YouTube-ot még inkább a hazai igényeket tükröző platformá alakítani.”

– mondta Kovács Péter, a YouTube hazai felelőse.

Listák

Négy különböző YouTube slágerlista indul ma, melyek a felhasználók tartózkodási helye szerint országonként és globálisan egyaránt elérhetők. A listák hetente frissülnek, kivéve a “Felkapott” slágerlistát, amely naponta többször is frissítésre kerül.

  • A „Legnépszerűbb zeneszámok slágerlista kiemeli, hogy hány megtekintést ért el egy zeneszám a YouTube-on. A megtekintésszámot a rendszer az adott zeneszám összes hivatalos verziója által elért megtekintésszámot összesítve számítja ki (beleértve a hivatalos zenei videót, a hivatalos zeneszámot tartalmazó, felhasználók által készített videókat, valamint a dalszövegvideókat). Ez a lista reflektál a legjobban arra, hogy a felhasználók milyen zenei tartalmakat fogyasztanak és az egyes előadók hogyan használják a platformot, hogy megosszák zenéjüket.
  • A “Legnépszerűbb előadók slágerlistája a hét legnagyobb hatású előadóit gyűjti össze. Az előadók kiemelése az összes megjelent lemezük által elért teljes megtekintésszám alapján történik – beleértve a hivatalos zenei videókat, a hivatalos zeneszámot tartalmazó, felhasználók által készített videókat, a hivatalos élő előadásokat, a remixeket, a dalszövegvideókat, az albumon megjelent zeneszámokat, valamint az együttműködéseket.
  • A Legnépszerűbb zenei videók” slágerlistája a zenei videók nyújtotta élményt ismeri el a YouTube-on, és kiemeli a platformon legnézettebb hivatalos zenei videókat.
  • A “Felkapott” videók slágerlistája eltérően a többitől, napi szinten többször is frissül, hiszen célja kiemelni a felhasználók által legkedveltebb és legnézettebb új zenéket, így azonnali pillanatképet ad arról, hogy mi mozgatja meg a felhasználókat.

További részletek a YouTube Charts listáinak számítási metodikájáról.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés