Connect with us

Hirdetés

technokrata

Január közepéig még lehet pályázni a UPC programozóversenyére

Dotkom

Január közepéig még lehet pályázni a UPC programozóversenyére

Dice Insights

Január közepéig még lehet pályázni a UPC programozóversenyére

A nagy érdeklődére való tekintettel január 21-ig meghosszabbítják a szervezők a UPC Future Makers, diákoknak szóló programozóverseny jelentkezési határidejét.

A Future Makers Nagydíjat a UPC Magyarország a SKOOL és a Kódgarázs szakmai közreműködésével még októberben hirdette meg. Az általános- és középiskolás diákoknak szóló programozóversenyre 12 és 16 év közötti diákok nevezhetnek, 3 fős csapatokban, olyan saját fejlesztésű applikációkkal vagy weboldallal, amelyek valamilyen, az egész társadalmat, vagy a helyi közösséget érintő problémára adnak megoldást a technológia és digitális eszközök segítségével.

fm_06

A győztes csapat jutalma egy írországi utazás, amelynek keretében részt vehetnek a világ egyik legizgalmasabb innovációs eseményén, és ott a nemzetközi közönség előtt is bemutathatják alkotásukat

A jelentkezők kérésre a szervezők azért döntöttek a határidő meghosszabbítása mellett, hogy a gyerekek a közelgő téli szünetet is fel tudják használni applikációjuk, megoldásuk további kidolgozására.

A pályázatokat 2019. január 21-ig lehet beküldeni, amelyeket a változatos összetételű és neves szakértőkből álló zsűri bírál el. Az alapítók mellett Nessaj, az ismert influencer, Bombera Krisztina média személyiség, dr. Turcsányi-Szabó Márta, az ELTE docense és Názer Lili 13 éves gimnazista, a verseny tavalyi győztese fogja elbírálni a beérkező projekteket. A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályamunkákat személyesen is prezentálják majd a pályázók. Az eredményhirdetésre február elején kerül sor

A versennyel kapcsolatos részletes információkért és a felkészülést segítő hasznos tippekért érdemes felkeresni a www.futuremakers.hu weboldalt.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés