Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szinte ingyen adja a Honor a legújabb felhőszolgáltatását

Dotkom

Szinte ingyen adja a Honor a legújabb felhőszolgáltatását

Szinte ingyen adja a Honor a legújabb felhőszolgáltatását

A Honor 1 eurócentért adja az 50 GB-os felhőalapú tárhely szolgáltatását az első hónapban 2018 november 30-ig: a Honor telefonok tulajdonosainak mindössze ennyit kell fizetniük a Mobile Cloud tárhelyért az első hónapban. Ezt követően pedig havi 0.99€-ért vehetik igénybe a felhőszolgáltatást. Az ajánlat azonban csak az 50 GB-os tárhelyre vonatkozik, 2018. november 30-ig érvényes.

A Honor telefonok tulajdonosainak az első hónapban mindössze 0.01 eurót kell fizetniük az 50 GB-os Mobile Cloud tárhelyért. Ezt követően pedig havi 0.99€-ért vehetik igénybe a felhőszolgáltatást. Az ajánlat azonban csak az 50 GB-os tárhelyre vonatkozik, 2018. november 30-ig érvényes és minden felhasználó csak egyszer veheti igénybe. Amennyiben automatikusan nem jelenik meg az ajánlat, le kell tölteni a Mobile Cloud V 10.2.2.302-es frissítését, ezt követően lehet regisztrálni a szolgáltatásra.

Mi is az a Mobile Cloud?

A Honor Mobile Cloud segítségével a felhasználók szinkronizálhatják adataikat, biztonsági mentést készíthetnek, fájlokat tárolhatnak és oszthatnak meg egymással, és ezekhez folyamatosan hozzá is férhetnek. A userek minden egyes fotóról, videóról, képernyőfotóról és felvételről automatikus mentést készíthetnek, amiket később böngészőjükön, vagy a Gallery Appon keresztül érhetnek el. Az adatok automatikusan szinkronizálhatók az egyes Honor készülékek között, így ugyanaz az azonosító alatt könnyen elérhetővé válnak a kontaktok, a naptár a Wi-Fi, vagy a jegyzetek. A fájlok a Mobile Cloud honlapján is elérhetők.

Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének (GDPR) megfelelően minden adat E2E protokoll szerint titkosítva van, és kizárólag az EU területén lévő szervereken van tárolva. Minden szolgáltatás a felhasználók személyiségi jogainak figyelembevételével lett megalkotva; a Mobie Services a CSA Star (ISO/IEC 27001) által tanúsított.

Hogyan frissíthetem a Mobile Cloud-ot?

Két lehetséges módja van a Mobile Cloud frissítésének:

  1. Frissítés letöltése a Cloud beállításokon keresztül
  2. Frissítés letöltése az AppGallery-ről

További információ elérhető a huaweimobileservices.com oldalon.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés