Connect with us

technokrata

Beújított a Google: Itt az új ropogós Fotókönyv funkció

Dotkom

Beújított a Google: Itt az új ropogós Fotókönyv funkció

Beújított a Google: Itt az új ropogós Fotókönyv funkció

Már elérhető a Google Fotók új funkciója, melynek segítségével pillanatok alatt kézzel fogható fotókönyvet állíthatunk össze

Nyomtatott fotókönyv készítésével bővül a Google Fotók funkcióinak sora. A fotók egyszerű feltöltése, tematikus elrendezése, tárolása és a köztük való hatékony keresés mellett kedvenc képeinkből, vagy albumainkból néhány perc alatt valódi fotóalbumot készíttethetünk.

 copy-of-florence_softcover

Életünk legfontosabb pillanatait szeretjük fotókkal, videókkal megörökíteni. Emlékeink felidézésének egyik legszemélyesebb formája, ha a legkedvesebb fotóinkat kézzel fogható, személyesen összeállított albumba rendezzük, melyet a Google Fotók új funkciójával már néhány kattintással megszerkeszthetünk.  Ehhez mostantól nem szükséges a képeket órákig válogatni és szerkesztgetni egy számítógép előtt, hiszen ez mostantól néhány kattintással, akár egy mobiltelefon segítségével, külön programok, applikációk letöltése nélkül is könnyen megtehető. A végső albumot közvetlenül az alkalmazásból meg is rendelhetjük.

A Google Fotókon minden fényképünk és videónk biztonságosan tárolható és bármilyen eszközről (mobiltelefonról, asztali szamítógépről) elérhető. A könyvhöz már meglévő vagy újonnan létrehozott albumainkból is válogathatunk fényképeket. Ezeket a Google keresőtechnológiájának köszönhetően egyszerűen ki tudjuk válogatni, szűrhetünk a képek készítésének helye, típusa (szelfi, kollázs) vagy akár a kedvencként megjelöltek szerint. A képek kiválasztása után a beforgatást, elrendezést, a duplikátumok vagy a rossz minőségű képek kiszűrését a Google elvégzi helyettünk. A csupán percek alatt összeállítható, akár 100 képet is befogadó albumok mindemellett kiváló minőségben készülnek, letisztult és modern dizájnban, melyet egy egyszerűen véglegesített megrendelést követően postán kap meg a felhasználó.

A Fotókönyv kétféle változatban rendelhető meg: a 20 oldalas puhakötéses formátum 18×18 cm-es, ára 4 180 Ft, illetve keményfedeles változatban, mely 23×23 cm, ára 7 400 Ft, a szállítási költség maximum 4 500 Ft. Az album létrehozásáról, szerkesztéséről és a megrendelés menetéről részletes információ ezen a linken érhető el.

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom