Connect with us

Hirdetés

technokrata

Na végre már: Online térképen a tervezett áramkimaradások, gázszünetek

Dotkom

Na végre már: Online térképen a tervezett áramkimaradások, gázszünetek

Na végre már: Online térképen a tervezett áramkimaradások, gázszünetek

A meghibásodás miatti áramszünetekről pedig bárki SMS-ben kérhet értesítést

Az E.ON mostantól Google alapú térképen teszi elérhetővé a tervezett üzemszüneteket Facebook és weboldalán. A felületen utca szintű keresésre van lehetőség, illetve egy másik fejlesztésnek köszönhetően a meghibásodás miatti áramszünetekről is kérhető személyre szabott értesítés SMS-ben vagy e-mailen. A cél az, hogy az energiavállalat ügyfelei a lehető legegyszerűbben tájékozódhassanak a lakóhelyüket és saját ingatlanjaikat érintő eseményekről.

 

A megbízható energiaszolgáltatás érdekében az E.ON folyamatosan karbantartja és fejleszti áram- és gázhálózatát. A munkálatok egy része nem végezhető el feszültségmentesítés nélkül, ezekkel a szolgáltatás-megszakításokkal azonban az érintettek előre számolhatnak, így felkészülhetnek a helyzetre. A tervezett üzemszüneteket megmutató Google térkép naponta többször frissül, gyorsan ellenőrizhető rajta minden előre jelzett esemény.

A meghibásodás miatti áramszünetek azonban sajnos nem tervezhetők előre. Ilyenkor fontos, hogy az érintett ingatlan tulajdonosai mielőbb tájékoztatást kapjanak az őket érintő eseményekről. Egy nyaraló vagy egy hétvégi ház esetében akár hosszabb ideig is üresen áll egy-egy ingatlan, ekkor lényeges, hogy a tulajdonos távollétében is értesüljön az áramszünetről, pl. mert tele van a fagyasztóláda. Mostantól az E.ON honlapján az online ügyintézési lehetőségek között néhány kattintással beállítható, hogy a tulajdonos e-mailes vagy SMS értesítést kapjon az ingatlanját érintő áramszünet kezdetekor és a hiba elhárításakor is.

Az új rendszer mellett mind a lakossági, mind a vállalati és önkormányzati ügyfelek továbbra is beállíthatják, hogy egyszeri regisztrációt követően automatikusan kapjanak előzetes e-mailes tájékoztatást az őket érintő tervezett üzemszünetekről is.

A tervezett üzemszünetekről a lenti linkre kattintva tájékozódhatnak az érdeklődők: www.eon.hu/tervezett-uzemszunetek

A tervezett gáz- és áramszünetekről, illetve a meghibásodás miatti áramszünetekről az E.ON Online ügyfélszolgálatán keresztül automatikus tájékoztatás kérhető: eon.hu/ugyintezes

Az E.ON új fejlesztései annak az intézkedéscsomagnak a részei, melyek mindegyike azt célozza, hogy az ügyfelek gyorsan, kényelmesen, a technikai fejlődés adta lehetőségeket kihasználva intézhessék ügyeiket. Az energiavállalat néhány hete jelentette be, hogy megkezdte új kisfeszültségű üzemirányítási rendszerének éles tesztüzemét, amelytől gyorsabb hibaelhárítást és ügyfélélmény-növekedést várnak. A vállalat közösségi Facebook oldalán az ügyfelek, érdeklődök üzeneteit nyár közepe óta Boti, egy, a beérkező kérésekből folyamatosan tanuló chatbot fogadja, a nap 24 órájában rendelkezésre állva.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés