Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sikerült rakétával fellőnie magát a világ egyik leghíresebb laposföld-hívőjének

Dotkom

Sikerült rakétával fellőnie magát a világ egyik leghíresebb laposföld-hívőjének

Sikerült rakétával fellőnie magát a világ egyik leghíresebb laposföld-hívőjének

Ha valaki nem tudná, Mad Mike Hughes-ről van szó

Továbbra is fontos kérdés az internet világában, hogy vajon tényleg gömbölyű-e a Föld, vagy csak a NASA és az Orosz hadsereg közös összeesküvésének eredménye képen próbálják elhitetni velünk. Természetesen nem is az igazság itt a lényeg, (hiszen azt elég régóta tudjuk), hanem az sokkalta fontosabb, hogy ezek az elmebetegek mit meg nem tesznek a lapos föld bizonyításért, vagy épp 5 perc hírnévért.

FILE - In this March 6, 2018, file photo, "Mad" Mike Hughes begins work on repairing a steam leak after he scrubbed his launch attempt of his steam-powered rocket near Amboy, Calif. The self-taught rocket scientist who believes the Earth is flat propelled himself about 1,000 feet into the air before a hard-landing in the Mojave Desert that left him injured Saturday, March 24, 2018. Hughes tells The Associated Press that he injured his back but is otherwise fine after Saturday's launch near Amboy, Calif. (James Quigg/Daily Press via AP, File)

Mad Mike Hughes már tavaly novemberben megkísérelte kilőni saját tervezésű rakétáját, hogy saját szemével láthassa, hogy a föld lapos. Sajnos akkor el kellett halasztani a kilövést technikai okok miatt, most viszont sikeres expedíciót hajtott végre az öreg, derül ki a 444.hu cikkéből.

Mint, ahogy az a videón is látszik, rendesen jól sikerült a rakéta magasba juttatása, 571.5 méter magasra sikerült repülni, amikor az ejtőernyője kinyílt. Kifejezetten rosszul estek neki a kommentek amiket november óta kapott azzal kapcsolatban, hogy képtelen összerakni egy működő rakétát, úgyhogy összeszedte magát, megcsinálta és sikerrel járt. Amúgy állítása szerint már rég nem a lapos földről szól ez az egész, sokkal inkább arról, hogy nem csak az ilyen Elon Musk féle gazdag úrfiknak lehet szórakozás a rakétaépítés, hanem akár otthoni körülmények között is el lehet készíteni egy ilyen járművet, csak idő kell hozzá és kitartás

Akaraterejével és szorgalmával sikerült rácáfolnia a világra, és a laposföld-hívő barátaira is!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés