Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia és a HMD Global bemutatja nekünk a ‘Phone Shui’ művészetét

Dotkom

A Nokia és a HMD Global bemutatja nekünk a ‘Phone Shui’ művészetét

A Nokia és a HMD Global bemutatja nekünk a ‘Phone Shui’ művészetét

Olyasmi mint a Feng Shui, csak okostelóval

Az új videóban a HMD Global, a Nokia telefonok újraálmodója egy egészen új filozófiát keltett életre: A már jól ismert Feng Shuit gondolva tovább megteremtette a Phone Shui művészetét. Akárcsak az életed és a környezeted, a telefonod is letisztultan jó, felesleges „kacatok”, problémák nélkül, amik csak foglalják a helyet. Így könnyedén tudsz arra összpontosítani, ami számodra fontos, amire igazán szükséged van.

A Phone Shui mantra a hajtómotorja a Nokia az új okostelefonos portfóliójának, mely a Google szándékával megegyezően, letisztult és vegytiszta Androiddal rendelkezik. A Nokia okostelefonokat tartós használatra tervezték. Nincsenek tele felesleges alkalmazásokkal vagy bloatware-rel, melynek köszönhetően a felhasználók saját igényeiknek megfelelően lakhatják be telefonjukat, megkímélve ezzel az akkumulátor élettartamát és megtartva az okostelefon teljesítményét. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a Nokia rajongók számára a legtisztább, legbiztonságosabb és naprakész Android-élményt nyújtsuk, és jelenleg is ezen dolgozunk az Android Oreon keresztül.

„Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink számára olyan készülékeket kínálunk, amelyek tartós használatra készültek, melyhez szeretnénk a legújabb és legjobb Android-élményt biztosítani. A “Phone Shui” mantrával összhangban megkezdődött az Android 8.0 Oreo bevezetése is. A havi szoftverfrissítéseknek köszönhetően a Nokia készülékek biztonságosak és naprakészek maradnak.”

Aapo Hämälänanainen minimalista guru és vlogger szupersztár úgy fogalmazott:

„A Nokia androidos okostelefon kínálata megtestesíti mindazt, amit prédikálok a Phone Shui művészetével kapcsolatban. Ha a Phone Shui szellemében élsz, növelheted az energiádat és memóriát és szabadíthatsz fel, hogy több hely legyen azoknak a dolgoknak, amiket igazán szeretsz. Ebben élen járnak az új Nokia okostelefonok”.

A legfontosabb tanácsok, melyek segítenek elsajátítani a Phone Shui életstílust:

  • Számos okostelefon előtelepített alkalmazással érkezik, melyek rengeteg tárhelyet elfoglalnak. Válassz helyettük Nokia okostelefont a zűrzavar-mentes élményért.
  • Az üzenetek, fényképek és videók rengeteg tárhelyet vehetnek igénybe és lassíthatják mobilodat. Rendszeresen frissítsd a telefonodat és töröld a felesleges fájlokat, így készülékeden mindent megtalálsz amire szükséged van. Használhatod a Google Képek szolgáltatását is mentésre!
  • Az operációs rendszer szoftverfrissítései rendszeresen érkeznek. Az elavult szoftverek használatával a telefonod nem tud megfelelően működni és nem is biztonságos. Garantáljuk neked a rendszeres havi frissítéseket. Szorosan együttműködünk a szolgáltató partnerekkel a frissítések zökkenőmentes biztosítása érdekében.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés