Connect with us

A GE nagykanizsai gyára is csatlakozik a Modern Gyárak Éjszakájához

ge_led_nagykanizsa_1

Dotkom

A GE nagykanizsai gyára is csatlakozik a Modern Gyárak Éjszakájához

A GE nagykanizsai gyára is csatlakozik a Modern Gyárak Éjszakájához

November 17-e este megnyitja kapuit a nagyközönségnek a fényforrásgyár

Nagykanizsa is csatlakozik az országszerte meghirdetett Modern Gyárak Éjszakája programhoz. A kezdeményezés keretében a GE nagykanizsai fényforrásgyára egy estére megnyitja kapuit a látogatók előtt 2017. november 17-én. Az érdeklődők a gyárlátogatáson megismerhetik, hogyan készülnek a modern világítótestek és a jövő világításának számító LED-lámpák.

ge_led_nagykanizsa_3

Idén novemberben az ipari szektor meghatározó szereplői is bekapcsolódnak az éjszakai nyitva tartások népszerű eseménysorozataiba. A Modern Gyárak Éjszakája program célja, hogy az üzemek összefogásával irányítsa rá a figyelmet a korszerű technológiákon alapuló ipar rohamos fejlődésére, valamint találkozási pontot hozzon létre a gyárak és a lakosság között. A program keretén belül a résztvevők 2017. november 17-én 16 és 22 óra között tekinthetik meg Magyarország legkorszerűbb üzemeit. A Dél-Dunántúli régióból, Zala megyéből elsőként Nagykanizsa csatlakozott a kezdeményezéshez, hogy rávilágítson a környék ipari kompetenciáira és sikertörténeteire, amelyek az ott élő, képzett fiatalok számára is karrierlehetőségeket biztosítanak.

A helyi önkormányzattal együttműködésben a GE Fényforrás üzletághoz tartozó nagykanizsai gyár vesz részt a Modern Gyárak Éjszakája programban. A városban található üzem már több mint 50 éve foglalkozik fényforrásgyártással, ahol képzett hazai szakemberek segítségével a legmodernebb technológián alapuló, energiatakarékos termékek gördülnek le a gyártósorokról: a kompakt fénycsövektől egészen a jövő világítását jelentő LED-lámpatestekig. A résztvevők a gyárlátogatáson működés közben ismerhetik meg a kompakt fénycsövek és a LED-lámpatestek előállításának folyamatát. A program részeként a vendégek beléphetnek a legmodernebb kültéri és beltéri fényforrások képességeit a gyakorlatban szemléltető, egyedi bemutatótermekbe, valamint betekintést nyerhetnek a műanyag alkatrészek gyártásának rejtelmeibe.

„Nagykanizsa hosszú ideje sikeresen működik együtt olyan globális vállalatokkal, mint a GE, ahol a legkorszerűbb ipari megoldások segítségével gyártanak magas minőségű termékeket a világpiacra. A város által megvalósított, modern üzleti és pénzügyi infrastruktúra vonzó környezetet biztosít a már betelepült és a területen vállalkozni kívánók számára egyaránt. Nagykanizsa versenyképességének növelésével szeretnénk biztosítani az itt élők boldogulását, valamint elősegíteni a tehetségek kibontakozását”

– mondta Dénes Sándor, Nagykanizsa Megyei Jogú Város polgármestere.

„Az évtizedek óta a régió kiemelt munkaadójaként és partnereként működő nagykanizsai GE-fényforrásgyár örömmel nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a Modern Gyárak Éjszakáján, hogy bemutassa, miként alkalmazza sikerrel egy fél évszázados múlttal rendelkező üzem a legmodernebb digitális megoldásokat”

– hangsúlyozta Herman Miklós, a GE Fényforrás üzletág nyugat-magyarországi gyárcsoportjának igazgatója.

Az Modern Gyárak Éjszakáján a GE Fényforrás üzletág nagykanizsai üzemének bejárására az érdeklődők ITT jelentkezhetnek!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom