Connect with us

technokrata

Gáz van otthon? Nesze, itt egy iPhone!

untitled-2

Dotkom

Gáz van otthon? Nesze, itt egy iPhone!

Amennyiben ezt olvasod, akkor minden bizonnyal az elmúlt hetekben a gázszámládhoz érkezett némi extra szórólap, melyben egy www.nyilatkozom.hu oldalra invitál a szolgáltató, nyereményeket kínálva. De mi is ez?

Az elmúlt évek államosítási folyamatai között nehéz követni, hogy ki kicsoda az energiaiparban, a lényeg, hogy ennek az egésznek a kitalálója a Nemzeti Közmű, egy új képződmény, amelyik alig pár hónapja, nyár közepén indított egy jól kidolgozott, nyilatkoztatással egybekötött játékot, igen komoly nyereményarzenállal.

 

A www.nyilatkozom.hu –n jól követhető, hogy épp milyen ajándékokért megy a kampány, melynek lényege, hogy megadod a neved, születési dátumodat, édesanyád nevét és lehetőség szerint Főgáz, vagy Démász azonosítódat, és máris garantáltan nyertél!

Miket nyerhetsz?

Minden kitöltő garantált nyereménykupont kap azonnal, illetve ezen felül heti és fődíj nyeremények,sok  iPad, iPhone, Apple Watch talál gazdára a kitöltők közül.

Miért adom meg ezeket az adatokat?

A nyeremények ára a személyes adataid, mellyel a Közmű alapvetően a partneri kedvezményeket szeretne kínálni a kitöltőknek. Konkrétan aki kitölti, az nemcsak nyer, hanem annak onnantól olcsóbb lesz csomó minden.

Van kérdés?

www.nyilatkozom.hu

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd