Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Viber új izgalmas funkcióval bővül

Dotkom

A Viber új izgalmas funkcióval bővül

A Viber új izgalmas funkcióval bővül

Lehetőség nyílik titkos, önmegsemmisítő, lefényképezhetetlen üzenetek küldésére

A Viber üzenetküldő alkalmazása pár nap múlva bevezeti a Titkos Csevegés (Secret Chats) funkciót. Az üzenetküldő alkalmazás még tavaly tavasszal mutatta be a végpontok közötti (end-to-end) titkosítást, ami minden Viber üzenet és hívás alapértelmezett beállítása. A hamarosan elérhető Titkos Csevegés egy további módja annak, hogy a Viber felhasználói szabadon és biztonságosan kommunikálhassanak egymással. A cél olyan funkciók biztosítása a felhasználók számára, amelyek lehetővé teszik, hogy korlátozás és habozás nélkül cseveghessenek.

viber

A Titkos Csevegéssel önmegsemmisítő időzítést állítható majd be a beszélgetés minden üzeneténél. Az ilyen típusú üzeneteket nem lehet továbbítani, valamint képernyőfotó készítése vagy egyáltalán nem lehetséges, vagy a screenshot készítésénél a chatben egy felugró ablak figyelmeztet erről. A Viber emellett továbbra is end-to-end titkosítással védi a kommunikációt.

Egyidejűleg akár két különböző beszélgetést is folytatható ugyanazzal a személlyel vagy csoporttal – egy általános chat és egy Titkos Csevegés. A két csevegés közül a titkos felismerhető arról, hogy egy lakat jelezi majd a felhasználónak a chat ikonon.  Ha Titkos Csevegést indít az üzenetküldő egy általános chatből, akkor a korábbi üzenetek nem törlődnek és nem lesznek felülírva, egyszerűen egy új titkos csevegés fog kezdődni egy külön ablakban.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés