Connect with us

technokrata

Megérkezett a Rockwell Automation Analytics Cloud megoldása OEM-ek részére

28349873

Dotkom

Megérkezett a Rockwell Automation Analytics Cloud megoldása OEM-ek részére

Megérkezett a Rockwell Automation Analytics Cloud megoldása OEM-ek részére

A berendezésgyártók és az üzemeltetők közötti együttműködés emeli a teljesítményszintet

Az IoT-képes összetevők és gépek sokat javíthatnak a működésen, ha a lényegi információ eljut azokhoz, akik azt a legjobban képesek felhasználni. Az okos gépek építésénél nagy befektetéseket végrehajtó berendezésgyártók azonban gyakran mégsem látnak rá termékeik beépítés utáni használatára és teljesítményére.

emea17013-11-03-16factorytalkcloudapplication

A Rockwell Automation nemrég bemutatta új, Microsoft Azure felhő-alapú FactoryTalk Analytics for Machines Cloud nevű alkalmazását, amely információval látja el a berendezésgyártókat. A vállalat kiterjesztett információs megoldásokat tartalmazó stratégiájának részeként az alkalmazás hozzáférést biztosít a beépített rendszerek teljesítmény-analitikájához, és ezáltal értékes információkat nyújt a vevők támogatásához. A digitális átalakulást megvalósító gyártók esetében ez a képesség az összekötött technológiákból profitálhat, és segítheti a rugalmasabb rendelkezésre állást és gyártást, miközben csökkenti a fenntartási költségeket.

 

A gyárak kifinomultsága mára alapvető fontosságúvá tette a specializációt és az együttműködést

– mondta Axel Rodrigues, a Rockwell Automation SaaS/Felhő termékmenedzsere.

A gyártással és karbantartással foglalkozó csapatokra még számos feladat vár. Ha a berendezésgyártók számára – akik úgy ismerik a gépeiket, mint a tenyerüket – lehetővé tesszük, hogy a teljesítmény-analitika révén együttműködő partnerré váljanak, akkor a legértékesebb munkaerő felszabadul, és teljes gépsorok, gyártelepek vagy alkalmazások optimalizálására fókuszálhatnak.

 

Az OEM-gyártók az általuk kínált gépeket FactoryTalk Cloud Gateway berendezéssel szerelhetik fel, amelyek a beüzemelést követően hozzálátnak az adatgyűjtéshez. A kiválasztott vezérlőkről az adatokat biztonságosan juttatják el a FactoryTalk Cloud alkalmazásig, a berendezésgyártónak, végfelhasználónak pedig csak minimális konfigurációt kell végrehajtania. A berendezésgyártónak ezután az előre elkészített sématáblákon keresztül hozzáférése lesz a valós idejű analitikai adatokhoz és a feldolgozható információhoz.

Ez a felhő-alapú szoftverszolgáltatás (SaaS) a legjobb támogatást biztosítja a berendezésgyártól rendszereihez.  A rendszerek használata így átláthatóvá, teljesítményük, állapotuk, eseményeik és más lényegi tevékenységeik pedig nyomon követhetővé válnak.

Standard megközelítés egészen eddig nem állt a berendezésgyártók rendelkezésére, ha üzemeltető partnereikkel kívántak együttműködni. A Rockwell Automation alkalmazásának segítségével, amely biztonságos információ-hozzáférést tesz lehetővé, a berendezésgyártók olyan testre szabott szolgáltatásokat ajánlhatnak, mint a megelőző karbantartás és képzés, valamint hozzásegíthetik a gyártókat a hatékonyabb működéshez.

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő