Connect with us

Több mint 130 ezren válaszoltak a csevegőrobotnak

maxresdefault

Dotkom

Több mint 130 ezren válaszoltak a csevegőrobotnak

Több mint 130 ezren válaszoltak a csevegőrobotnak

A Viber régiós szerelmi kvíze nagy sikert aratott

Öt országban összesen mintegy 130 ezren, ezen belül Magyarországon több mint 30 ezren töltötték ki a Viber Valentin-napi kampányára készült kvízét. A Viber helyi Nyilvános Fiókjaiban egy direkt erre a célra fejlesztett csevegőrobot, Viber Ámor adott tanácsot a felhasználóknak a szerelem ünnepére.

Screenshot

Screenshot

Vannak, akik számára mindennél fontosabb a Valentin-nap, mások nem is vesznek tudomást a szerelem ünnepéről és csak saját kanapéjukban, egy jó filmben, illetve egy pizzában bíznak február 14-én is. A Viber, a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása egy izgalmas kísérletbe kezdett, hogy megtudja: mely szerelmes típusba tartoznak a magyar, bolgár, szerb, horvát és görög felhasználók.

viber_valentin_csevegorobot_2

A régiós válaszadók többségét, mintegy negyedét a „Szingli Valentin” szerelmi profilba sorolta a chatbot, amely egyben hasznos tanácsokat is adott a nagy ő megtalálása érdekében. A magyar userek ennél is nagyobb arányban tartoznak e körbe, a válaszok alapján mintegy harmaduk került ebbe a kategóriába. A hazai válaszadók negyede „Tökéletes Egyszarvú” típus, akinél a külső és belső szépség nagylelkűséggel, illetve érzékenységgel párosul. Ők azok, akik mindig megtalálják a tökéletes egyensúlyt saját és partnerük igényei között. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán Magyarországon a „Kanapé királya” áll, akit az „Igazi romantikus” típus követ – a kvíz kitöltőinek 17, illetve 15 százaléka tartozik ezekbe, az egymás szöges ellentétét jelentő kategóriákba.

viber_valentin_csevegorobot_4

A régión belül Bulgáriában és Szerbiában is a „Tökéletes egyszarvúak” kerültek a második, míg Horvátországban és Görögországban a „Kanapé királyai” kapták ezt a pozíciót. A legkisebb létszámú csoport a „Primadonna” típusú szerelmeseké minden országban, igaz, itthon minimális különbséggel, de ennél is kevesebben vannak a „Fáradhatatlan partyőrültek”.

viber_valentin_csevegorobot_3

A hazai, női válaszadók több mint harmada, míg a férfiaknak csupán negyede „Szingli Valentin”, az „Egyszarvúak” aránya azonban mindkét nemnél hasonló. Arányaiban több nő tartozik a „Kanapé királya” profilba, mint férfi, ugyanakkor az erősebb nem képviselői között nagyobb súllyal szerepelnek az „Igazi romantikusok” és a „Fáradhatatlan partyőrültek” is, de a primadonnaságra utaló válaszokat is nagyobb arányban adtak a férfiak.

viber_valentin_csevegorobot_5

Az ugyancsak Valentin-nap alkalmából indított nemzetközi Viber Love Story verseny egyik nyertese egy magyar lány lett, akinek szívhez szóló történetét jutalmul egy illusztrációban örökítették meg Viber-matricafigurák segítségével.

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő