Connect with us

technokrata

Készül a holnapi Valentin-napra a Viber

0df0131

Dotkom

Készül a holnapi Valentin-napra a Viber

Készül a holnapi Valentin-napra a Viber

Ingyenes magyar nyelvű matricacsomaggal és Ámor chatbottal

Ingyenes, magyar matricacsomaggal és Ámor csevegőrobottal készül a Valentin-napra a Viber. A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazásának magyarországi felhasználói színes és szórakoztató formában, saját nyelvükön fejezhetik ki érzéseiket szeretteik felé.

Valentin-nap alkalmából ingyenessé tette egyik népszerű magyar nyelvű matricacsomagját a Viber. Az alkalmazás Matricaáruházában elérhető „Szerelemrandi” matricacsomag kedves, vicces és szerelmes karaktereket és kifejezéseket tartalmaz, hogy mindenki megoszthassa szeretteivel érzéseit február 14-én. Az app egy szerelmi kvíz csevegőrobottal is készül Valentin-napra, ami a Viber magyarországi Nyilvános Fiókjában, a Viber@Hungary-n érhető el a privát üzenet ikonra kattintva. A válaszok alapján a Viber Ámor chatbot szórakoztató tanácsokat ad az ünnepléshez. A Viber@Hungary Nyilvános Fiók emellett érdekes információkat is kínál a Viber nemzetközi és hazai tevékenységéről.

A Viber ezen kívül a legújabb magyar nyelvű Valentin-napi matricacsomagját is bemutatta: az „Édes Valentin” matricákkal a Viber tovább bővítette magyar nyelvű tartalmait. Az elmúlt hetekben olyan egyedi, romantikus hangulatú matricacsomagok jelentek meg az alkalmazásban, mint a „Lola és Legcat Mindörökké”, vagy a „Randi”. Ezt megelőzően három kreatív, téli témájú matricacsomag is elérhetővé vált a magyar felhasználók számára: a „Csodálatos Tél”, a „Karácsonyi hangulat” és a „Hóbagoly” mind a tél szépségeinek és az ünnepi időszak hangulatának kifejezéséről szólt.

 

„Magyarország az egyik leginkább aktív piac a régióban a Viber számára. Örömmel látjuk, hogy az elmúlt évben is jelentősen nőtt az itteni felhasználók száma. A Valentin-nap tiszteletére örömmel tettük ingyenessé az egyik kedvenc romantikus matricacsomagunkat. Hisszük, hogy az új matricák tovább erősítik az érzelmekkel teli ünnep hangulatát” – mondta Atanas Raykov, a Viber közép-kelet-európai vezérigazgatója.

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő