Connect with us

technokrata

Készül a holnapi Valentin-napra a Viber

0df0131

Dotkom

Készül a holnapi Valentin-napra a Viber

Készül a holnapi Valentin-napra a Viber

Ingyenes magyar nyelvű matricacsomaggal és Ámor chatbottal

Ingyenes, magyar matricacsomaggal és Ámor csevegőrobottal készül a Valentin-napra a Viber. A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazásának magyarországi felhasználói színes és szórakoztató formában, saját nyelvükön fejezhetik ki érzéseiket szeretteik felé.

Valentin-nap alkalmából ingyenessé tette egyik népszerű magyar nyelvű matricacsomagját a Viber. Az alkalmazás Matricaáruházában elérhető „Szerelemrandi” matricacsomag kedves, vicces és szerelmes karaktereket és kifejezéseket tartalmaz, hogy mindenki megoszthassa szeretteivel érzéseit február 14-én. Az app egy szerelmi kvíz csevegőrobottal is készül Valentin-napra, ami a Viber magyarországi Nyilvános Fiókjában, a Viber@Hungary-n érhető el a privát üzenet ikonra kattintva. A válaszok alapján a Viber Ámor chatbot szórakoztató tanácsokat ad az ünnepléshez. A Viber@Hungary Nyilvános Fiók emellett érdekes információkat is kínál a Viber nemzetközi és hazai tevékenységéről.

A Viber ezen kívül a legújabb magyar nyelvű Valentin-napi matricacsomagját is bemutatta: az „Édes Valentin” matricákkal a Viber tovább bővítette magyar nyelvű tartalmait. Az elmúlt hetekben olyan egyedi, romantikus hangulatú matricacsomagok jelentek meg az alkalmazásban, mint a „Lola és Legcat Mindörökké”, vagy a „Randi”. Ezt megelőzően három kreatív, téli témájú matricacsomag is elérhetővé vált a magyar felhasználók számára: a „Csodálatos Tél”, a „Karácsonyi hangulat” és a „Hóbagoly” mind a tél szépségeinek és az ünnepi időszak hangulatának kifejezéséről szólt.

 

„Magyarország az egyik leginkább aktív piac a régióban a Viber számára. Örömmel látjuk, hogy az elmúlt évben is jelentősen nőtt az itteni felhasználók száma. A Valentin-nap tiszteletére örömmel tettük ingyenessé az egyik kedvenc romantikus matricacsomagunkat. Hisszük, hogy az új matricák tovább erősítik az érzelmekkel teli ünnep hangulatát” – mondta Atanas Raykov, a Viber közép-kelet-európai vezérigazgatója.

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09
jpg
epsonl386

egyéb kütyük

Teszt: Epson L386 – Tintabajnok

2016. november 21. hétfő
fujitsue5
leitz2

egyéb kütyük

Teszt: Leitz ICON – Felcímkézve

2016. október 24. hétfő