Connect with us

Hirdetés

technokrata

Beperelte az Uber-t egy francia úr

Dotkom

Beperelte az Uber-t egy francia úr

Beperelte az Uber-t egy francia úr

45 millió eurót szeretne kapni

Miután az említett úriember úgy gondolta hív egy Uber-t, hogy meglátogassa a szeretőjét, a felesége kapott egy értesítést az alkalmazásról, hova is ment a férje valójában. Miután lebukott a férj, a feleség beadta a válópert.

File illustration picture showing the logo of car-sharing service app Uber on a smartphone next to the picture of an official German taxi sign in Frankfurt, September 15, 2014. A Frankfurt court earlier this month instituted a temporary injunction against Uber from offering car-sharing services across Germany. San Francisco-based Uber, which allows users to summon taxi-like services on their smartphones, offers two main services, Uber, its classic low-cost, limousine pick-up service, and Uberpop, a newer ride-sharing service, which connects private drivers to passengers - an established practice in Germany that nonetheless operates in a legal grey area of rules governing commercial transportation. REUTERS/Kai Pfaffenbach/Files (GERMANY - Tags: BUSINESS EMPLOYMENT CRIME LAW TRANSPORT)

Ez úgy jöhetett létre, hogy egyszer a férfi bejelentkezett felesége telefonján az Uber alkalmazáson keresztül. Annak ellenére, hogy kijelentkezett továbbra is kapta az értesítéseket a feleség, ami miatt a férfi 45 millió euróra perelte be az óriáscéget, hiszen szerinte az alkalmazás rosszul lett kifejlesztve és miatta került ilyen helyzetbe.

Az Uber mindösszesen annyit tett hozzá, hogy nem kívánnak hivatalosan nyilatkozni az ügyben, főleg nem olyan ügyeknél, ahol házaspárok válásáról van szó.

 

Forrás: TheVerge

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés