Connect with us

A FineReader 14 újra definiálja az irodai munkát

visual-fr-14

Dotkom

A FineReader 14 újra definiálja az irodai munkát

Az új verzió lehetővé teszi a cégek számára a munkafolyamatok egyszerűsítését

Az ABBYY®, a vezető információtechnológiai szolgáltató ma bejelenti a FineReader 14 piacra lépését, a cég vezető asztali termékének legújabb változatát, amely a díjnyertes optikai karakterfelismerési technológiát (OCR) további fejlett PDF kezelési képességekkel és dokumentum-összehasonlítási funkcióval kombinálja. Az új verzióval az üzleti szakemberek könnyedén kezelhetik és teljesíthetik a napi feladataikat – dokumentumok szerkesztését, átalakítását, jegyzetelését vagy összehasonlítását – egyetlen intuitív alkalmazás segítségével. A FineReader 14 szállítja az összes szükséges funkciót bármely papíralapú vagy PDF dokumentummal végzett munkához, legyen az szkennelt, vagy digitálisan előállított.

“A papír továbbra is kulcsfontosságú alkotóelem marad az üzleti folyamatokban. Az Egyesült Államokban készült IDC felmérésalapján a szervezetek 65%-a mind a mai napig erősen papírfüggő és így nagyobb erőfeszítéseket igényel számukra az információ átalakítása további felhasználásra”, nyilatkozta Ivan Bodyagin, az ABBYY FineReader termékrészleg alelnöke. Az OCR fejlesztésben eltöltött több mint 20 év tapasztalatait kiaknázva az ABBYY áthidalja a szakadékot a papír alapú és a digitális információ között, egy nagy teljesítményű eszközt biztosítva a dokumentumok hajtotta folyamatok korszerűsítéséhez.

fr14_schema-hu

Az ABBYY válasza az új képességekre és a legkiválóbb minőségű, gyors dokumentum feldolgozásra áhítozó modern üzleti szakemberek igényeire a FineReader 14. A továbbfejlesztett képességek közül néhány:

  • PDF állományok és szkennelt képek nagy pontosságú átalakítása kezelhető formátumokba: Az ABBYY OCR technológiájának folyamatos fejlesztése biztosítja, hogy továbbra is kivételes pontosságú eredményeket nyújtson a szkennelt képek és PDF állományok szerkeszthető és kereshető digitális formátumba, pl. Word, Excel®, PowerPoint®, PDF, alakításakor. A 14-es verzió továbbra is biztosítja a FineReadert már eddig is híressé tévő eredeti tulajdonságokat, mint pl. a kiterjesztett OCR képességek, és az automatikus konverzió.
  • PDF szerkesztés és csoportmunka A FineReader 14 egy “mindent egyben” megoldás a PDF állományokkal és szkennelt képekkel végzett munkához, beépített szerkesztő és csoportmunka eszközökkel a lapok kezeléséhez, tartalomszerkesztéshez, lektoráláshoz, jegyzeteléshez, kereséséhez, űrlapok kitöltéséhez, aláíráshoz és jelszó védelemhez.
  • Tetszőleges formátumú dokumentumok összehasonlítása A teljesen új Dokumentum összehasonlító modul segítségével észlelhetők és kiemelhetők a szöveg változásai egy dokumentum két változata között legyen az bármilyen formátumú, PDF, Word, JPG vagy egyéb, pl. egy digitális dokumentum papír alapról újból beszkennelt változata akár.
  • OCR integráció a PDF kezelő eszközökbe A PDF állományokra automatikusan alkalmazott OCR képesség miatt a FineReader 14 a természetes választás mindazok számára, akik napi szinten dolgoznak szkennelt képekkel és papír alapú PDF-ekkel.

Több mint 190 OCR nyelv Az új verzió több mint 190 nyelven nyújt szövegfelismerést ideértve számos nehezen felismerhető nyelvet is mint pl. a héber, arab, koreai, kínai és japán. Egyszerű matematikai képleteket valamint az angol nyelv fonetikus leiratát is képes felismerni.

A Magyar weboldalon további információkat lehet találni, illetve a próbaverziót is le lehet már tölteni!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom