Connect with us

technokrata

Olyasmit mutatott be a Facebook, amire tényleg nem számítottunk

facebookliveaudio

Dotkom

Olyasmit mutatott be a Facebook, amire tényleg nem számítottunk

Az Élő Videó után még tudtak újat gurítani.

Alaposan meglepte a felhasználóit a Facebook, hiszen a közösségi oldal a karácsony küszöbén is lepelezett egy új funkciót. Ugyan most még csak néhány kiválasztottnál érhető el, hamarosan mindenkihez megérkeznek majd az Élő Hang események is, azaz a jövőben már nemcsak mozgóképet, de hangokat is közvetíthetünk az ismerőseinknek vagy követőinknek.

facebook-live-audio

Bár az ember elsőre meglepődik ennek a funkciónak a hasznosságában, érthető, hogy kikre céloznak a Facebooknál. Manapság ugyanis újra felkapták a különféle podcastokat, azaz így akár élőben is közvetíthetnék az érdekes beszélgetéseket az alkotók a közösségi oldalon keresztül. Csakúgy, ahogyan akár egy koncert vagy más előadás továbbítása is megoldható lenne, ezekben az esetekben ugyanis sokszor felesleges a kép, az emberek úgyis csak a hang miatt kapcsolnának oda.

Így kevesebb adatforgalom mellett is élvezhetik az előadást, akár út közben, a Facebook böngészése során. Üröm az örömben, hogy míg Androidon akár a háttérből is szólhat a tartalom, iPhone-on csak az alkalmazáson belül hallgathatjuk az anyagot. Érdekesség, hogy elsőként a BBC World Service, az LBC rádiók, a Harper Collins könyvkiadó és Britt Bennett írónő készít majd élő hangfelvételeket a közeljövőben. 

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd