Connect with us

Olyasmit mutatott be a Facebook, amire tényleg nem számítottunk

facebookliveaudio

Dotkom

Olyasmit mutatott be a Facebook, amire tényleg nem számítottunk

Az Élő Videó után még tudtak újat gurítani.

Alaposan meglepte a felhasználóit a Facebook, hiszen a közösségi oldal a karácsony küszöbén is lepelezett egy új funkciót. Ugyan most még csak néhány kiválasztottnál érhető el, hamarosan mindenkihez megérkeznek majd az Élő Hang események is, azaz a jövőben már nemcsak mozgóképet, de hangokat is közvetíthetünk az ismerőseinknek vagy követőinknek.

facebook-live-audio

Bár az ember elsőre meglepődik ennek a funkciónak a hasznosságában, érthető, hogy kikre céloznak a Facebooknál. Manapság ugyanis újra felkapták a különféle podcastokat, azaz így akár élőben is közvetíthetnék az érdekes beszélgetéseket az alkotók a közösségi oldalon keresztül. Csakúgy, ahogyan akár egy koncert vagy más előadás továbbítása is megoldható lenne, ezekben az esetekben ugyanis sokszor felesleges a kép, az emberek úgyis csak a hang miatt kapcsolnának oda.

Így kevesebb adatforgalom mellett is élvezhetik az előadást, akár út közben, a Facebook böngészése során. Üröm az örömben, hogy míg Androidon akár a háttérből is szólhat a tartalom, iPhone-on csak az alkalmazáson belül hallgathatjuk az anyagot. Érdekesség, hogy elsőként a BBC World Service, az LBC rádiók, a Harper Collins könyvkiadó és Britt Bennett írónő készít majd élő hangfelvételeket a közeljövőben. 

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09
jpg
epsonl386

egyéb kütyük

Teszt: Epson L386 – Tintabajnok

2016. november 21. hétfő
fujitsue5
leitz2

egyéb kütyük

Teszt: Leitz ICON – Felcímkézve

2016. október 24. hétfő
fujitsucelsiush760