Connect with us

technokrata

Egyből tripláztak a Vibernél

viber

Dotkom

Egyből tripláztak a Vibernél

Három jelentős újdonsággal érkezett meg a Viber legújabb verziója.

Három jelentős újdonsággal érkezett meg a Viber legújabb verziója. A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása új instant videóüzenet funkcióval, illetve csevegéskiegészítőkkel bővült, amelyekkel a felhasználók külső szolgáltatásokat integrálhatnak chatjeikbe és gyorsan kereshetnek a matricák között is. Emellett a frissítés újratervezett, vidám emotikonokat is tartalmaz.

viber-instant-videos-_-recording

Instant Videóüzenetek

Csupán egy gyors gombnyomás, és a felhasználók videóüzeneteket rögzíthetnek barátaiknak. Az új funkció közvetlenül a csevegés ablakban található, a hangüzenet gomb gyors elcsúsztatásával lehet hozzáférni, így a felhasználók könnyen válthatnak a hang- és videóüzenetek között. A Viber instant videóüzeneteivel maximum 30 másodperces, ismétlődő videók készíthetők.

viber_extension_wikipedia

Csevegéskiegészítők

A felhasználók külső szolgáltatásokhoz is hozzáférnek a Viberen keresztül. Az alkalmazás legfrissebb verziója a Giphy, a Wikipedia és a TheMovieDB szolgáltatásokat támogatja, az elérhető szolgáltatások száma azonban folyamatosan bővül majd. Az új funkció használata igen egyszerű: az “@” ikonra kattintás után egy kereséssel kiválasztjuk a szolgáltatás nevét. Emellett a felhasználók ugyanezzel a módszerrel kedvenc matricáik között is kereshetnek az @stickers beírásával vagy az @ ikon megnyomásával.

„A Viber számos lehetőséget biztosít arra, hogy felhasználóink többféle módon kommunikálhassanak egymással. Az instant videó üzenetek egyszerű és személyes csevegést tesznek lehetővé, a csevegéskiegészítők pedig külső szolgáltatások széles kínálatához adnak hozzáférést, ami tovább gazdagítja a Viberben a felhasználói élményt” – mondta Michael Shmilov, a Viber ügyvezető igazgatója. „Alig várjuk, hogy további külső szolgáltatásokat integrálhassunk, és hogy minél több fejlesztő csatlakoztassa termékét a Viberhez.”

viber-chat-extensions-giphy

Újratervezett Emotikonok

Az új funkciók mellett a Viber teljesen áttervezte az alkalmazásban található összes emotikont. Az új képek egyszerű és színes dizájnt kaptak, ezáltal vizuálisan még szórakoztatóbbá váltak.

A frissítések jelentősen bővítik a felhasználók barátaikkal és ismerőseikkel való kapcsolattartás lehetőségeit, emellett új megoldásokat nyújtanak a külső szolgáltatások segítségével. A Viber új verziója Android és iOS operációs rendszeren is elérhető.

 

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő