Connect with us

technokrata

Egyből tripláztak a Vibernél

Dotkom

Egyből tripláztak a Vibernél

Három jelentős újdonsággal érkezett meg a Viber legújabb verziója.

Három jelentős újdonsággal érkezett meg a Viber legújabb verziója. A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása új instant videóüzenet funkcióval, illetve csevegéskiegészítőkkel bővült, amelyekkel a felhasználók külső szolgáltatásokat integrálhatnak chatjeikbe és gyorsan kereshetnek a matricák között is. Emellett a frissítés újratervezett, vidám emotikonokat is tartalmaz.

viber-instant-videos-_-recording

Instant Videóüzenetek

Csupán egy gyors gombnyomás, és a felhasználók videóüzeneteket rögzíthetnek barátaiknak. Az új funkció közvetlenül a csevegés ablakban található, a hangüzenet gomb gyors elcsúsztatásával lehet hozzáférni, így a felhasználók könnyen válthatnak a hang- és videóüzenetek között. A Viber instant videóüzeneteivel maximum 30 másodperces, ismétlődő videók készíthetők.

viber_extension_wikipedia

Csevegéskiegészítők

A felhasználók külső szolgáltatásokhoz is hozzáférnek a Viberen keresztül. Az alkalmazás legfrissebb verziója a Giphy, a Wikipedia és a TheMovieDB szolgáltatásokat támogatja, az elérhető szolgáltatások száma azonban folyamatosan bővül majd. Az új funkció használata igen egyszerű: az “@” ikonra kattintás után egy kereséssel kiválasztjuk a szolgáltatás nevét. Emellett a felhasználók ugyanezzel a módszerrel kedvenc matricáik között is kereshetnek az @stickers beírásával vagy az @ ikon megnyomásával.

„A Viber számos lehetőséget biztosít arra, hogy felhasználóink többféle módon kommunikálhassanak egymással. Az instant videó üzenetek egyszerű és személyes csevegést tesznek lehetővé, a csevegéskiegészítők pedig külső szolgáltatások széles kínálatához adnak hozzáférést, ami tovább gazdagítja a Viberben a felhasználói élményt” – mondta Michael Shmilov, a Viber ügyvezető igazgatója. „Alig várjuk, hogy további külső szolgáltatásokat integrálhassunk, és hogy minél több fejlesztő csatlakoztassa termékét a Viberhez.”

viber-chat-extensions-giphy

Újratervezett Emotikonok

Az új funkciók mellett a Viber teljesen áttervezte az alkalmazásban található összes emotikont. Az új képek egyszerű és színes dizájnt kaptak, ezáltal vizuálisan még szórakoztatóbbá váltak.

A frissítések jelentősen bővítik a felhasználók barátaikkal és ismerőseikkel való kapcsolattartás lehetőségeit, emellett új megoldásokat nyújtanak a külső szolgáltatások segítségével. A Viber új verziója Android és iOS operációs rendszeren is elérhető.

 

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom