Connect with us

Tetszik egy idézet egy képen? Így másolhatod le egyszerűen!

usingtablet

Dotkom

Tetszik egy idézet egy képen? Így másolhatod le egyszerűen!

Tetszik egy idézet egy képen? Így másolhatod le egyszerűen!

Ismét 5 hasznos oldalt válogattunk, amelyek között nemcsak egy különleges feliratmásolót, de GIF készítőt és online rádiókat tömörítő honlapot is találsz!

project-naptha

Project Naptha

A Project Naptha oldaláról töltheted le a többek között Google Chrome-hoz is elérhető kiegészítőt. Ha ezt megtetted, onnantól egyszerűen másolhatsz le fotókon lévő szövegeket, hogy azokat aztán máshol is felhasználhasd! Üröm az örömben, hogy sajnos az ékezetes betűkkel nehezen birkózik meg, ezért inkább Coelho mint Oravecz Nóra idézetekkel érdemes próbálkozni.

Namechck

Amikor regisztrálsz egy oldalra szinte biztosan kell választanod valamilyen becenevet, hogy aztán teljes értékű tagja lehess a közösségnek. Nos, a Namechck segítségével előre megnézheted, hogy a népszerű oldalakon mely nevek foglaltak, így garantáltan találhatsz egy olyat, amivel gyorsan túl is léphetsz a regisztrációs folyamaton.

pixabay

Pixabay

Amennyiben saját blogot, honlapot üzemeltetsz és szeretnéd néhány jó képpel feldobni a cikkeid, akkor érdemes ellátogatnod a pixabay oldalára, ahol több mint 830 ezer, ingyenes stock fotó, vektor és illusztráció található. Az elképesztő kínálatban tényleg mindenki megtalálhatja a számára tetsző képet, méghozzá nagy felbontású változatban is!

Radio Garden

Mit szólnál, ha egyszerűen, a gép előtt ülve végighallgathatnád a világ szinte összes webrádiójának adását? Ha tetszik az ötlet, akkor érdemes a Radio Gardenre kattintanod, ahol 3D-ben, az egérmutató húzásával lépkedhetsz a különféle rádiók adása között!

gifs

Gifs

Alakíts bármilyen felvételt egy pillanat alatt rövid GIF-é a Gifs segítségével! Az oldalra egyaránt feltölthetsz a saját gépedről videókat, vagy akár egy YouTube-on, Instagramon vagy épp Facebookon található mozgókép hivatkozását is bemásolhatod, a rendszer villámsebességgel végzi el a feladatot. Sőt, a mémgenerátorral még különféle mémeket is adhatsz a GIF-hez, így a barátaid biztosan imádni fogják!

Nem ez az első alkalom, hogy különleges/érdekes/hasznos oldalakat válogattunk össze. Ha kiváncsi vagy a korábbiakra, akkor a sorozatunk 1. részét ide kattintva tekintheted meg,  a másodikat innen érheted el, a harmadikért ide kell böknöd, a negyediket itt olvashatod el, míg az ötödiket erre találod. A, vicces honlapokat bemutató cikkünket ide kattintva olvashatod el, míg az előzőért erre kell böknöd.

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda