Connect with us

technokrata

Nem akármivel dobják fel a Vibert

vibertext

Dotkom

Nem akármivel dobják fel a Vibert

Ingyenes Viber matricák a Nosalty-tól!

A Nosalty a hazai médiapiacon elsőként nyújt egyedi matricacsomagot a Viber egyre szélesedő felhasználói körének. A NoSalty ezzel szeretne még több kedves gesztust és humort vinni a közös főzés és az ünnepi készülődés pillanataiba.

macijuci

Juci és Maci a szívvel-lélekkel megálmodott és létrehozott csomag két főhőse az ünnepek izgalmán keresztül szeretne hozzájárulni a leggyakoribb érzéseink kifejezéséhez – legyen szó örömről, bánatról, vidámságról, szeretetről. “A Nosalty szerkesztőségében szinte mindenkinek van valamilyen háziállata, melyek állandó szereplői az irodai életnek, így nem is volt kérdés, hogy Maci karakterét valamelyikünk kedvencéről mintázom majd. Egyikünk kutyusa és saját cicám megrajzolt figurái közül végül az én cicámat választottuk a Nosalty kislány-szakácsa mellé, így külön élmény volt számomra a stickerek rajzolása.” – mesél a tervezési folyamatról a matricák készítője, Sas Orsolya, a NoSalty fejlesztési és művészeti igazgatója.

Nosalty a Viber kiemelt partnereként 2016. szeptemberében indította el közösségi csatornáját a Viberen, majd ezt követően 2016. november 30-án a Nosalty Viber Chat Botot (viber://pa?chatURI=nosalty), ahol a követők könnyen, gyorsan kereshetnek recepteket és értesülhetnek a legújabb receptekről és hírekről.

A matricák ezen a linken elérhetők:

http://stickers.viber.com/pages/nosalty_hu

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák