Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb magyar siker: rangos díjat kapott egy alkalmazás!

Dotkom

Újabb magyar siker: rangos díjat kapott egy alkalmazás!

Újabb magyar siker: rangos díjat kapott egy alkalmazás!

Az OrthoGraph Kft. immár második alkalommal nevezett és nyert díjat a Best in Biz Awards International-en.

Ez az egyetlen olyan független üzleti verseny a világon, ahol nemzetközi sajtó és iparági elemzők neves tagjai bírálják el a beérkezett anyagokat (Wall Street Journal, Portland Business Journal, InfoWorld stb.)

OrthoGraph I épületfelmérő alkalmazás

A “New version of the Year” kategóriában ezüst minősítést nyert OrthoGraph I egy magyar fejlesztésű épületfelmérő és alaprajz készítő CAD alkalmazás, amely iOS és Android mobil eszközökön fut. Az applikáció segítségével elhagyhatóak a felmérés során használt olyan hagyományos eszközök, mint a papír és ceruza, így a pontatlan helyszíni szabadkézi vázlatok helyett a felhasználó már a felmérés helyszínén egy teljesen pontos alaprajzot kap, kalkulációkkal, helyiség listával, riportokkal. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a sokszor nehézkes épületfelmérés egyszerű és gyors folyamattá váljon.

A szoftvert fejlesztő cég, az OrthoGraph Kft. csapatának célja a 2016-os évre az volt, hogy végre teljesíthessék felhasználóiknak azt a kérését, hogy épületfelmérő applikációjuk ne csak iPad-en, hanem Androidos tableteken is elérhető legyen.

A cég kemény munka után 2016. szeptember 17-én kiadta multi-platform applikációját, amelynek nagy sikeréhez az is hozzájárult, hogy az alkalmazás nemcsak táblagépeken, hanem okostelefonokon is elérhető. A cég 20.000+ letöltéssel számol év végéig.

bestinbiz

Az új alkalmazáshoz új sales model is párosult: az OrthoGraph I alkalmazás teljes rajzolási és mérési funckiója immár ingyenesen elérhető: rajzolás, mérés (átlómérés is), bútorozás, 3D-s előnézet.

A felhasználóknak olyan plusz funciókért kell fizetniük, mint projekt mentés, helyszíni riport, exportok (DXF, IFC, Excel, PDF, PNG), 3D-s nézet – mindezt megtehetik havi, féléves vagy éves előfizetés foirmájában.

 

 

 

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés