Connect with us

technokrata

Imádsz utazni? Akkor ebben a játékban sok sikered lesz!

Travel the world monument concept

Dotkom

Imádsz utazni? Akkor ebben a játékban sok sikered lesz!

Imádsz utazni? Akkor ebben a játékban sok sikered lesz!

Ha sok helyen jártál már és jól megismerted a helyi különlegességeket, akkor tetszeni fog a Geoguessr! Az igazán jó szórakozást ígérő oldal mellett további négy, igen hasznos honlapot is megismerhetsz!

geoguessr

Geoguessr

Kitalálod, hol vagy? A Geoguessr-nél ugyanis az a feladatod, hogy megmond, hova tett le téged a rendszer a Google Maps óriási adatbázisában. A térképet úgy használhatod, mint a hagyományos Maps-et, annyi különbséggel, hogy itt nem mondja meg a rendszer, hol vagy, azt neked kell kitalálni! Érdemes megnézni az oldalt, jó szórakozás, ha az embernek van pár szabad perce!

unlisted

Unlisted Videos

Velem már több ízben is előfordult, hogy egy linkre kattintva egy nem listázott videónál találtam magam. Maga a felvétel hasznos volt, így később szerettem volna újra megnézni, ám mivel nem listázott tartalomról volt szó, nem akadtam a nyomára. Mostanáig! Az Unlisted Videos ugyanis épp azokat a felvételeket mutatja meg, amelyek nem listázottak a YouTube-on. Azt azért fontos tudni, hogy a listát emberek töltik fel, nem automatikus szolgáltatásról van szó. Ettől függetlenül érdemes körbenézni, így is több mint 30 ezer videót találhatsz meg!

randomorg

Random.org

Fej vagy írás? Mindegy, mi a végeredmény, a random.org segít dönteni. A honlapon többféle, véletlenszerű választási lehetőséged van, így akár pénzérme feldobás, akár egy random szám kiválasztása is lehetséges.

sumopaint

SumoPaint

A Photoshop és a Paint találkozásából született a SumoPaint. Az akár online is elérhető szolgáltatás ugyanis alapvetően a Microsoft rajzolóprogramjának felhasználóit célozza meg, de mégis jóval többet tud annál, a felülete pedig leginkább az Adobe nagy sikerű képszerkesztőjére hasonlít.

speedtest

Speedtest.net

Úgy érzed, hogy lassú az internet? Mielőtt bármilyen beállítás módosítására adnád a fejed, érdemes először a Speedtest.net-re érdemes felmenned, az oldalon ugyanis azonnal megnézheted, hogy épp milyen sebességű a hálózat. A honlapon azonnal lefut egy teszt, így minden szempontból aktuális adatokat látsz majd.

További hasznos oldalakt néznél? 

A honlapokat bemutató sorozatunk 1. részét ide kattintva tekintheted meg,  a másodikat innen érheted el, a harmadikért ide kell böknöd, míg a negyediket itt olvashatod el. Amennyiben pedig az előző, 5. részre vagy kíváncsi, úgy ide kattints

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd