Connect with us

Imádsz utazni? Akkor ebben a játékban sok sikered lesz!

Travel the world monument concept

Dotkom

Imádsz utazni? Akkor ebben a játékban sok sikered lesz!

Imádsz utazni? Akkor ebben a játékban sok sikered lesz!

Ha sok helyen jártál már és jól megismerted a helyi különlegességeket, akkor tetszeni fog a Geoguessr! Az igazán jó szórakozást ígérő oldal mellett további négy, igen hasznos honlapot is megismerhetsz!

geoguessr

Geoguessr

Kitalálod, hol vagy? A Geoguessr-nél ugyanis az a feladatod, hogy megmond, hova tett le téged a rendszer a Google Maps óriási adatbázisában. A térképet úgy használhatod, mint a hagyományos Maps-et, annyi különbséggel, hogy itt nem mondja meg a rendszer, hol vagy, azt neked kell kitalálni! Érdemes megnézni az oldalt, jó szórakozás, ha az embernek van pár szabad perce!

unlisted

Unlisted Videos

Velem már több ízben is előfordult, hogy egy linkre kattintva egy nem listázott videónál találtam magam. Maga a felvétel hasznos volt, így később szerettem volna újra megnézni, ám mivel nem listázott tartalomról volt szó, nem akadtam a nyomára. Mostanáig! Az Unlisted Videos ugyanis épp azokat a felvételeket mutatja meg, amelyek nem listázottak a YouTube-on. Azt azért fontos tudni, hogy a listát emberek töltik fel, nem automatikus szolgáltatásról van szó. Ettől függetlenül érdemes körbenézni, így is több mint 30 ezer videót találhatsz meg!

randomorg

Random.org

Fej vagy írás? Mindegy, mi a végeredmény, a random.org segít dönteni. A honlapon többféle, véletlenszerű választási lehetőséged van, így akár pénzérme feldobás, akár egy random szám kiválasztása is lehetséges.

sumopaint

SumoPaint

A Photoshop és a Paint találkozásából született a SumoPaint. Az akár online is elérhető szolgáltatás ugyanis alapvetően a Microsoft rajzolóprogramjának felhasználóit célozza meg, de mégis jóval többet tud annál, a felülete pedig leginkább az Adobe nagy sikerű képszerkesztőjére hasonlít.

speedtest

Speedtest.net

Úgy érzed, hogy lassú az internet? Mielőtt bármilyen beállítás módosítására adnád a fejed, érdemes először a Speedtest.net-re érdemes felmenned, az oldalon ugyanis azonnal megnézheted, hogy épp milyen sebességű a hálózat. A honlapon azonnal lefut egy teszt, így minden szempontból aktuális adatokat látsz majd.

További hasznos oldalakt néznél? 

A honlapokat bemutató sorozatunk 1. részét ide kattintva tekintheted meg,  a másodikat innen érheted el, a harmadikért ide kell böknöd, míg a negyediket itt olvashatod el. Amennyiben pedig az előző, 5. részre vagy kíváncsi, úgy ide kattints

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő