Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a program, ami segít, hogy ne fogyjon el a mobilneted!

Dotkom

Itt a program, ami segít, hogy ne fogyjon el a mobilneted!

Itt a program, ami segít, hogy ne fogyjon el a mobilneted!

Sőt, ennél sokkal többet is tud a rövid ideig ingyenesen letölthető Network Utility Pro!

Bizonyára veled is sokszor előfordult már, hogy gyorsan elfogyott a mobilinterneted, pedig látszólag nem lett volna még itt az ideje. Ahogy valószínűleg az sem ismeretlen, hogy az iPhone-oddal böngészve meglepődve tapasztaltad, hogy a WiFi sebessége feltűnően visszaesett. Ezekre a problémákra nyújt megoldást a Network Utility Pro.

A rövid ideig ingyenesen letölthető iOS-re készített applikáció ugyanis az internetkapcsolat minden aspektusát figyelemmel követi, így az IP-cím mellett a WiFi-n elhasznált adatmennyiség és Ping is pontosan megállapítható a segítségével.

Emellett akár a mobilinternet-használatoddal is pontosan képben lehetsz, hiszen akár ezt is figyelemmel tudja követni a program. Neked elég csak megadni, hogy napi, heti, havi 28 vagy épp 30 napi időtartamra szól az adatforgalmi kereted, illetve azt is be kell állítani, hogy hány GB-tal gazdálkodhatsz és a Network Utility Pro máris elkezd dolgozni.

networkutilitypro

Nekem azért is bizonyult hasznosnak az alkalmazás, mert a valós idejű adatforgalom-figyelőjének köszönhetően sikerült kiderítenem, hogy a Deezer egy beállítása zabálja a mobilnetem. Amikor ugyanis elindítottam az alkalmazást, hirtelen alaposan elindult a számláló, annak ellenére, hogy emlékeim szerint alacsonyabb minőségre állítottam a bitrátát. Kiderült, hogy ez sajnos nem így van, sőt épp ellenkezőleg igencsak jó minőségben csendültek fel a dalok. Bár az autóhifi ennek nagyon örült, az adatforgalom alaposan kárát látta a dolognak, így a program segítségével máris egy csomó fejfájástól kíméltem meg magam.

Amennyiben tehát szeretnél képben lenni arról, hogy mely hálózaton mi is eszi az adatforgalmat, bátran töltsd le a Network Utility Pro-t! Az alkalmazás korlátozott ideig ingyenes, tehát nem árt sietni!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés