Connect with us

technokrata

5 app, ami nem hiányozhat az androidos okosórádról!

okosora

Dotkom

5 app, ami nem hiányozhat az androidos okosórádról!

5 app, ami nem hiányozhat az androidos okosórádról!

Akárcsak Androidra, úgy az okosórákra készített Android Wear rendszerre is számtalan alkalmazás érhető el. Most 5 olyat mutatunk be, amelyek ingyenesek, de rendkívül hasznosak, így feltétlenül megéri letölteni őket!

instaweather

Instaweather

Ugyan kétségtelen tény, hogy többfajta, időjárásjelző alkalmazás érhető el az androidos okosórákra, az Instaweather mégis kitűnik közülük. A hasznos alkalmazás ugyanis különféle felületeket is kínál, így úgy értesülhetsz az időjárásról, hogy közben nemcsak a hőmérsékletet, de a páratartalmat és az esőzés valószínűségét is megtudod azzal, hogy felemeled a csuklód.

feelthewear

Feel the Wear

A program segítségével egyedileg konfigurálhatod, hogy egy-egy applikáció hogyan jelezzen a számodra. Így külön értesítése lehet az üzeneteknek, a Facebooknak vagy épp egy okosotthonhoz kapcsolódó alkalmazásnak is.

toggleswear

Toggles Wear

Ha szeretnéd a különféle, okostelefonodhoz kapcsolódó beállításokat egy helyen tartani, akkor a Toggles Wear-t neked találták ki. Az egyszerű alkalmazással a telefon legfőbb beállításait vezérelheted, anélkül, hogy elő kellene venned azt a zsebedből. Így többek között a WiFi, Bluetooth és a mobilinternet kikapcsolására is lehetőség van, de akár a hálózati jelerősséget is megtudhatod.

wear-audio-recorder

Wear Audio Recorder

Ha gyorsan fel akarsz venni valamit, kézenfekvő lehet, hogy az órádhoz nyúlj. A csuklódon lévő szerkezet a Wear Audio Recorder segítségével azonnal fel tudja venni a számodra fontos információkat.

findmyphone

Find my Phone

Nem vagy biztos, hogy hova tetted a telefonod? Akkor a Find my Phone a te alkalmazásod, hiszen a program segítségével riasztást adhatsz ki, amelynek köszönhetően a telefonod éktelen ordításba kezd majd, így biztosan megleled azt. A riasztás némított telefon esetén is működik, illetve az is megoldható, hogy sötétben a kijelzőt is felkapcsolja.

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd