Connect with us

5 app, ami nem hiányozhat az androidos okosórádról!

okosora

Dotkom

5 app, ami nem hiányozhat az androidos okosórádról!

5 app, ami nem hiányozhat az androidos okosórádról!

Akárcsak Androidra, úgy az okosórákra készített Android Wear rendszerre is számtalan alkalmazás érhető el. Most 5 olyat mutatunk be, amelyek ingyenesek, de rendkívül hasznosak, így feltétlenül megéri letölteni őket!

instaweather

Instaweather

Ugyan kétségtelen tény, hogy többfajta, időjárásjelző alkalmazás érhető el az androidos okosórákra, az Instaweather mégis kitűnik közülük. A hasznos alkalmazás ugyanis különféle felületeket is kínál, így úgy értesülhetsz az időjárásról, hogy közben nemcsak a hőmérsékletet, de a páratartalmat és az esőzés valószínűségét is megtudod azzal, hogy felemeled a csuklód.

feelthewear

Feel the Wear

A program segítségével egyedileg konfigurálhatod, hogy egy-egy applikáció hogyan jelezzen a számodra. Így külön értesítése lehet az üzeneteknek, a Facebooknak vagy épp egy okosotthonhoz kapcsolódó alkalmazásnak is.

toggleswear

Toggles Wear

Ha szeretnéd a különféle, okostelefonodhoz kapcsolódó beállításokat egy helyen tartani, akkor a Toggles Wear-t neked találták ki. Az egyszerű alkalmazással a telefon legfőbb beállításait vezérelheted, anélkül, hogy elő kellene venned azt a zsebedből. Így többek között a WiFi, Bluetooth és a mobilinternet kikapcsolására is lehetőség van, de akár a hálózati jelerősséget is megtudhatod.

wear-audio-recorder

Wear Audio Recorder

Ha gyorsan fel akarsz venni valamit, kézenfekvő lehet, hogy az órádhoz nyúlj. A csuklódon lévő szerkezet a Wear Audio Recorder segítségével azonnal fel tudja venni a számodra fontos információkat.

findmyphone

Find my Phone

Nem vagy biztos, hogy hova tetted a telefonod? Akkor a Find my Phone a te alkalmazásod, hiszen a program segítségével riasztást adhatsz ki, amelynek köszönhetően a telefonod éktelen ordításba kezd majd, így biztosan megleled azt. A riasztás némított telefon esetén is működik, illetve az is megoldható, hogy sötétben a kijelzőt is felkapcsolja.

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő