Connect with us

Európában is korlátozza a Note 7-eseket a Samsung

note71

Dotkom

Európában is korlátozza a Note 7-eseket a Samsung

A Samsung Electronics Europe bejelentette, hogy régió-szerte új szoftverfrissítést küld ki a Galaxy Note7 készülékekre, amely 60 százalékban maximalizálja az okostelefonok akkumulátorának feltölthetőségét.

A Samsung számára felhasználói biztonsága a legfontosabb, ennek érdekében a szoftverfrissítést október 31-én, hétfőn minden Európában működő készülék megkapja. A frissítés a vállalat legújabb intézkedése annak érdekében, hogy csökkentse a felhasználókat fenyegető kockázatot, és ezzel egy időben arra ösztönözze az európai Galaxy Note7 tulajdonosokat, hogy sürgősen cseréljék le készüléküket.

A Galaxy Note7 készülékek október 11-i visszahívását követően a Samsung az alábbi intézkedéseket hozta Európában:

  1. Folyamatos kommunikáció a Galaxy Note7 felhasználókkal, hogy informálja őket a legújabb frissítésekről és tudnivalókról a www.samsung.com weboldalon és a Samsung közösségi média csatornáin.
  2. Direkt kommunikáció a Galaxy Note7 tulajdonosok felé, ide értve az európai felhasználóknak szóló push notification üzeneteket, amelyekben arra ösztönzik őket, hogy a Galaxy Note7 készülékváltás program keretében mielőbb cseréljék le készüléküket.
  3. Folyamatosan egyeztet és együttműködik a hazai beszállítókkal és viszonteladókkal annak érdekében, hogy minél hatékonyabbá tegye a készülékváltást a felhasználók számára.
  4. Európa-szerte folyamatosan együtt dolgozik az illetékes szabályozó testületekkel és intézményekkel, hogy minden érintettet megfelelően informáljon terveiről és üzeneteiről. Így rendszeres párbeszédet folytat az Európai Repülésbiztonsági Ügynökséggel (EASA) és a helyi légitársaságokkal, hogy pontos információt juttasson el a Note7 készülékek repülőn történő szállítására vonatkozó korlátozásokról.

note71

Ez a folyamatos kommunikáció járult hozzá ahhoz, hogy mára a Note7 készülékek kétharmadát visszaváltották Európában. A készülékváltási programban az ügyfelek több lehetőséggel élhetnek: a vételár teljes visszatérítésén kívül másik Samsung Galaxy okostelefonra cserélhetik készüléküket úgy, hogy az árkülönbözetet visszakapják.

Az új szoftverfrissítés hasonló ahhoz, amit szeptemberben adtunk ki Európa-szerte az eredeti Galaxy Note7 készülékekre. A szoftverfrissítés a vásárlók biztonságát szolgálta, és hatékonynak bizonyult, hiszen azokkal a készülékekkel kapcsolatban, amelyek megkapták a frissítést semmilyen incidensről nem érkezett hír.

„Továbbra is a vásárlók biztonsága a legfontosabb számunkra. Az új akkumulátor szoftverfrissítést kifejezetten azért fejlesztettük, hogy emlékeztesse a Galaxy Note7 tulajdonosokat, hogy a helyi Galaxy Note7 készülékváltás keretében a lehető leghamarabb cseréljék ki telefonjukat. Ezúton is szeretnénk elnézést kérni, amiért nem tudtuk biztosítani azt a kiváló minőséget, amit a felhasználóink a Samsungtól megszokhattak és elvárnak, egyúttal őszintén köszönjük megértésüket és az együttműködésüket!” – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. IM divíziójának vezetője.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő