Connect with us

technokrata

Ezzel az egyszerű programmal minden nap új háttered lehet

googlewallpaper

Dotkom

Ezzel az egyszerű programmal minden nap új háttered lehet

Hasznos androidos alkalmazást készített a Google.

Ugyan eredetileg csak a Pixel tulajdonosok élvezették volna a Google új alkalmazásának előnyeit, a kaliforniai vállalat mégis elérhetővé tette a Háttérképek névre keresztelt applikációját. Az újdonság célja nem meglepő módon az, hogy a program megnyitása után számtalan háttérkép közül választhasson a felhasználó. Vannak álló és mozgó hátterek is, de akár igény szerint a Google Earth is a rendelkezésünkre áll, ha valami izgalmas nevezetességet választanánk inkább.

google1

Emellett telepítés után akár azt is megszabhatjuk, hogy minden nap új háttérkép nézzen vissza ránk, ehhez pusztán csak a kedvenc kategóriánk megadására van szükség. Sőt, ha Android 7.0-át futtató mobillal rendelkezel, akkor akár külön-külön is folyamatosan változtathatod a háttérképet, ugyanis a Google legújabb rendszerén ezt is engedélyezi a program.

google2

Jó hír, hogy azért a funkciók 90%-át bármilyen androidos mobilon elérheted, hiszen a szoftver Android 4.1-től működik, a telepítéshez pedig alig 2,3 MB tárhelyre van szükségünk. Igaz, ez utóbbi a képek letöltésével folyamatosan nő, de így sem vészesen sokról van szó.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle