Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már a mobiloddal is megveheted az új lakásod!

Dotkom

Már a mobiloddal is megveheted az új lakásod!

Több, mint 10 ezres letöltésszámmal büszkélkedhet az első magyar ingatlan applikáció amely immáron iOS-en is elérhető!

Napjaink ingatlanpiaci boom-ja a hirdetési portálokat is egyre nagyobb kreativitásra ösztönzi. Megannyi honlap próbál segítséget nyújtani ingatlankeresők formájában, de csak egyetlenegy applikáció készült erre a célra. A Jófogás saját androidos appja egymilliós letöltésszámával eleve hazánk legnépszerűbb, piacvezető szolgáltatása, de a cég külön alkalmazást fejlesztett a lakáskeresők számára. A munkán 100%-ban magyar szakemberek dolgoztak.

 Kezdetben csak Androidra készítettük el a Jófogás Ingatlan app-ot, és mivel az elérte a 10.000-res letöltésszámot, másfelől az ingatlan kategóriánk is trendkövetésen és így nagyléptékű fejlesztésen esett át, úgy döntöttünk, eljött az ideje az iOS verziónak  – mondta el Palocsay Géza, a cég ügyvezetője.

Az egyetlen magyar ingatlan app

Az alkalmazásban természetesen megtalálhatók azok az alapbeállítási lehetőségek, amellyel minden ingatlankereső – legyen szó bérlésről vagy vásárlásról – kezd: területi elhelyezkedés, ár, négyzetméter, állag, az épület anyaga, erkélyes mivolt stb., de emellett számos extra funkció segíti az igények kielégítését. Az apróhirdetési portál hitvallása szerint, ha már a vásárlás kompromisszummal jár, a keresés ne legyen az – ennek fényében rukkoltak elő olyan lehetőségekkel, mint az online térkép alapján történő szemezgetés, de hamarosan a lakásközeli BKK járatokról is tájékozódhatunk, sőt külön parméterként állíthatjuk be, mennyire közel vágyunk élni egy metrómegállóhoz. A Jófogás reszponzív honlapján egyébként ezek a lehetőségek már a felhasználók rendelkezésére állnak, átvitelük az appba folyamatos. A szűrési opciók tárháza is bővült, így igen gyorsan lehet a kínálatot a számunkra releváns választékra korlátozni: a döntést olyan hozzáadott plusz paraméterek is segíthetik, mint az energiatanúsítvány, a közös költség, a lakásfelszereltség, a fűtés típusa, a kilátás, a kertes mivolt (akár mérettel is!) vagy éppen a parkolási lehetőségek.

Ha pedig megvan a kiszemelt álomkecó, a kapcsolatfelvételt egy SMS rendszer segíti, ahol egy gombnyomással tudunk időpontot egyeztetni. Ha egyelőre nincs meg szívünk választottja, a rendszer megjegyzi a beállításainkat, így csak újra be kell lépni, és már jönnek is a legfrissebb hirdetések.

Android verzió itt: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.jofogas.app&hl=hu

iOS verzió itt: https://itunes.apple.com/hu/app/jofogas-ingatlan/id1151792631?mt=8

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés