Connect with us

Így készíthetsz percek alatt látványos videót!

adobespark

Dotkom

Így készíthetsz percek alatt látványos videót!

Az ember azt gondolja, hogy egy videó elkészítése bonyolult. Persze egy hollywoodi film még ma sem egyszerű, de egy információkban gazdag, figyelemfelkeltő kisfilm elkészítéséhez már néhány perc is elég, köszönhetően az olyan intuitív kezelést biztosító alkalmazásoknak, mint például az Adobe Spark.

Egyszerű és nagyszerű

Az Adobe Spark alkalmazás használatához egy iOS rendszert használó telefonra/táblagépre és egy Facebook fiókra van szükséged. Amint felraktad a programot és regisztráltál, máris kezdődhet a menet! A kezelhetőség tényleg egyszerű, de a fejlesztők még arra is figyeltek, hogy egy bemutató keretében elsajátíthassuk a különböző menüpontokat, így a telepítés után néhány perccel már régi ismerősként navigálhatunk az alkalmazásban.

sparkadobevideo

A Spark használata azzal kezdődik, hogy kiválasztjuk mit szeretnénk megmutatni. Dönthetünk arról, hogy egy sikersztoriról szóljon a videónk, de választhatjuk azt is, hogy egy ötletünket szeretnénk elmesélni. Ezután megjelenik a felület, ahol szépen összerakhatjuk a videónkat, pontosan úgy, ahogyan azt például egy PowerPoint dokumentum esetén tennénk. Ez egyben azt is jelenti, hogy  Ezután már csak rajtunk áll, hogy milyen témára építjük fel a videónkat, attól függően lehet harsányabb vagy épp visszafogottabb a végeredmény. Az sem akadály, ha aláfestő zene helyett (amikből van néhány beépített, de akár az Apple Music-ból is csemegézhetünk), inkább a saját hangunkat hallatnánk, ezt is megtehetjük, de jómagam inkább a zene mellett maradtam. Extra fotók hozzáadását is támogatja a rendszer, de sok esetben érdemesebb ikonokat használni, a különböző figurák ugyanis sok esetben látványosabbak, mint egy unalomig ismételt kép.

adobespark

Amennyiben minden összeállítottunk, úgy már csak exportálnunk kell a végeredményt, ami akár Facebookra is felkerülhet. Üröm az örömben, hogy a program YouTube-ra magától nem tud exportálni, ehhez le kell mentetnünk a memóriába a kész felvételt és azután a videómegosztó portál applikációjával tölthetjük fel a fiókunkba a végeredményt.

Érdemes kipróbálni

Az Adobe Spark tehát nem bonyolult és azon kívül, hogy a végén megjelenik a felvételen, hogy a szoftverrel raktuk össze a videót, más kompromisszumot nem igényel. Így tehát, amennyiben szeretnél látványos videókat kevés energiával összehozni, javaslom próbáld ki az alkalmazást.  Sőt, az Adobe a Spark Video mellett egy honlap és egy blogposzt készítő programot is készített, azok is ingyenesen elérhetőek! A Spark egyébként nem kizárólag iPhone-on vagy iPad-en, de online is elérhető az alábbi linkre kattintva.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom