Connect with us

technokrata

Máris lealkudnák a Yahoo árát

The Yahoo logo is shown at the company's headquarters in Sunnyvale

Dotkom

Máris lealkudnák a Yahoo árát

1 milliárd dollárral fizetne kevesebbet a botrány miatt a Yahoo-ért a Verizon.

A Yahoo-t manapság az ág is húzza, hiszen nem elég, hogy több mint 1 milliárd felhasználó adatát lopták el, még az is kiderült, hogy a cég az NSA-nak is átad bizonyos adatokat. Nem véletlen, hogy ez alaposan kicsapta a biztosítékot a Verizonnál, az amerikai vállalat ugyanis felvásárolná a Yahoo-t, márpedig az üzlet megkötésekor fogalmuk sem volt erről a problémáról.

The Yahoo logo is shown at the company's headquarters in Sunnyvale

Márpedig 4,8 milliárd dollár nem kevés pénz, a Yahoo értéke pedig a botrány után komolyan esett, így elképzelhető, hogy csak akkor véglegesítik a felvásárlást, ha a kevesebbet kell fizetniük. Márpedig nem is kevéssel, állítólag a 1 milliárd dollárt alkudnának le a Yahoo-ból.

A vállalat információk szerint azonban nem rajong az ötletért, ők a korábban tető alá hozott szerződésnek megfelelő összeget kérnék. Épp ezért akár az is lehet, hogy meghiúsul a felvásárlás, mivel a New York Post forrásai szerint Tim Armstrong, a Verizon-t is birtokló AOL vezetője rendesen kibukott a botránytól, így ha nem tudnak alkudni, inkább kihátrálnak az üzletből.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp