Connect with us

technokrata

Így netezhetsz a világ legtöbb repterén!

businessman laptop mobile airport Rex (1)

Dotkom

Így netezhetsz a világ legtöbb repterén!

Egy hasznos térkép segít a WiFi hálózat megtalálásában.

Kétségtelen tény, hogy a repülővel való utazással rengeteg időt spórolhatunk meg, hiszen autóval napokig vagy hetekig tartó utakat órák alatt letudhatunk a föld fölött repülve. Igen ám, de az utazás nem egyből a repüléssel kezdődik, szükség van a becsekkolásra és sok esetben egy néhány órás várakozásra is. Itt jön a képbe a reptéri WiFi, amire csatlakozva elütheti az ember az időt a telefonját/laptopját nyomkodva.

Sajnos azonban a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtértől eltérően rengeteg helyen egyáltalán nem ingyenes a WiFi, vagy legalábbis jelszóval védik a nem kívánt utazók elől a hálózatot. Nos, itt jön a képbe az alább látható, ingyenes térkép, amelyen a világ főbb repülőtereinek a WiFi hálózati nevét és jelszavát nézhetjük meg. Fontos kiemelni, hogy bár a lista rengeteg repülőtér adatát tartalmazza, azért közel sem teljes, így előfordulhat, hogy olyan helyen kötünk ki, ahol csak a személyzet segítségével érhetjük el az internetet.

Ettől függetlenül bárki számára javasolt a térkép kipróbálása, amelyet biztonság esetén még iOS és Android alapú telefonunkra is leszedhetünk, ehhez ugyanis külön alkalmazást is készítettek a fejlesztők.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle