Connect with us

Ha azt hitted, már nem árulnak webkamerát, akkor tévedtél!

JPG 72 dpi (RGB)-C920-G CTG1

Dotkom

Ha azt hitted, már nem árulnak webkamerát, akkor tévedtél!

Sőt, a Logitech be is mutatott egy újat!

A Logitech a mai napon mutatta be Logitech C922 Pro Stream Webcam névre keresztelt legújabb webkameráját, melyet a profi streamereknek terveztek. A termék kétféle felbontásban képes látványos és valósághű felvételeket készíteni és közvetíteni: 1080 pixeles HD felbontású videókat 30 fpssel (képkocka/másodperc), illetve 720 pixeles felvételeket 60 fpssel. A kamera dinamikus háttércsere funkciót kapott, amit a Personify támogat, emellett 3 hónapos XSlit prémium licensz is jár hozzá. A dobozban található egy dönthető dokkolós asztali állvány is, amivel beállítható a tökéletes látószög és így még kényelmesebb lehet a streamelés.

JPG 72 dpi (RGB)-C920-G CTG1 

A C922 Pro Stream webkamera HD felbontásának és a 60 fps-es képfrissítésének köszönhetően olyan részletgazdagon közvetíthetők az online játékok, mintha a közönség is a játékos monitorát nézné. A termék további különlegessége, hogy beépített intelligens arc- és alakfelismerővel rendelkezik, amely elkülöníti a játékost a háttértől, így a gamereknek nincs szükségük ormótlan zöld háttérre. A népszerű applikációkkal (pl. OBS, XSplit) pedig könnyedén adhatnak egyedi és izgalmas arculatot videóiknak azzal, hogy a játékos ablakban saját magukat is megmutatják a közvetítések alkalmával.

JPG 72 dpi (RGB)-C920-G Profile

A Logitech új termékével a díjnyertes, gamerek és vloggerek által széles körben ajánlott HD Pro C920 webkamerát gondolta tovább. A technológia örököse és továbbfejlesztője a C922, amely magasabb minőségű vizuális élményt nyújt elődjénél. Automatikus fényerő- és élesség állítási funkciókkal a kamera éles, tiszta felvételeket és közvetítést biztosít kedvezőtlen fényviszonyokban is. Így tökéletes videók készülhetnek villódzó, pislákoló fényben, több képernyő előtt, vagy akár homályos megvilágításban is. A többirányú, zajszűrő mikrofon lehetővé teszi a kényelmes használatot és a lehető legmagasabb, éles, recsegés mentes sztereo-audió hangminőséget.

JPG 72 dpi (RGB)-C922 group

A Logitech szorosan együttműködött a gaming közvetítő piac egyik vezető szoftvercégével, az XSplittel, hogy a C922-be építse az XSplit legnépszerűbb videó streamelő és rögzítő alkalmazásait. Az eredmény kényelmes és kimagasló felhasználói élmény. A termékhez 3 hónapos XSplit prémium licenc jár, mellyel a XSplit Broadcaster és XSplit Gamecaster teljes eszközkészlete elérhető, így bárki azonnal közvetítheti az általa felvett tartalmakat.

Árak és elérhetőség

A Logitech C922 Pro Stream Webcam a mai naptól kapható 99,99 eurós, ajánlott kiskereskedelmi áron. További információkért látogasson el a Logitech weboldalára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom