Connect with us

Ha titokban keresnél az interneten, ezt az alkalmazást próbáld ki!

googleiphone

Dotkom

Ha titokban keresnél az interneten, ezt az alkalmazást próbáld ki!

Több, igazán hasznos új funkcióval bővült a Google iOS-en elérhető mobil alkalmazása. Amennyiben a böngésző helyett inkább ezt a különálló appot használod, úgy feltétlen próbáld ki!

Bár kétségtelen tény, hogy rengetegen a böngészőből keresgélnek a különféle tartalmakra az interneten, sokan vannak olyanok, akik inkább a Google különálló applikációját használják erre a célra. Ez nem véletlen, hiszen amellett, hogy kevesebb adatforgalommal jár a program használata, még sok esetben kényelmesebb is a kezdőképernyőn lévő ikonra bökni, mint elnavigálni egy címre.

googleiphone

Nos, ők bizonyára nagyon örülni fognak az új, inkognitó mód megjelenésének. A köznyelvben csak pornó módnak nevezett újdonság lényege, hogy ezt bekapcsolva a Google alkalmazás (ezt korábban Keresőnek nevezte a vállalat) nem tárolja el az előzményeket, így olyan témák után is érdeklődhetünk, amelyekről nem szeretnénk, ha másoknak is tudomása lenne. Az új funkciót egyszerűen a Beállítások menüből kapcsolhatjuk be, azon belül is az Adatvédelem / Böngészés/ Előzmények az eszközön fülön. Amint ez megvan, úgy többé már hiába keresgélünk az előzmények után, azt már nem tárolja a rendszer.

Ezen kívül más érdekességeket is tartogat a megújult alkalmazás, hiszen immár el sem kell hagynunk a programot, ha YouTube videókat szeretnénk nézni, a lejátszás ugyanis már ezen belül is elindulhat. A Google emellett a stabilitásra is nagy hangsúlyt fektetett, így állításuk szerint a frissítés óta fele akkora eséllyel omlik össze az alkalmazás.

A Google megújult szoftvere ingyenesen letölthető az App Store-ból.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom