Connect with us

Sokat nyerhetsz, ha jelentkezel erre a versenyre!

Using-PC

Dotkom

Sokat nyerhetsz, ha jelentkezel erre a versenyre!

Vonz a technika? Géped segítségével alkotsz? Kísérletezel? Kitaláltál valami igazán egyedit? Akkor nevezz a <19 Szabadfogású Számítógép versenyre!

 Az elmúlt tizenhárom évben közel 6000 nevező nevezett a <19 Szabadfogású Számítógép versenyre, ez bizonyítja, hogy a 19 év alatti fiatalok között valóban sokan vannak olyanok, akik kreatív módon használják a számítógépet és elképesztően egyedi, gyakran a profikat is megszégyenítő alkotásokat hoznak létre. A beadott pályamunkáknál nem az jelent előnyt, ami szép, trendi vagy ízlésesen tálalt, hanem ami izgalmas, egyedi, magas színvonalú vagy újító szándékú! Partner kapcsolatainknak köszönhetően, az Ars Electronica, a Deutscher Multimediapreis, vagy a Bugnplay nemzetközi versenyeinek díjazott alkotásait bemutató kiállításokon a közönség is meggyőződhetett arról,hogy a magyar tizenévesek által készített számítógépes munkák kiemelkedő színvonalúak.

A verseny Magyarországon egyedülálló, mivel kategóriák és megkötések nélkül, szabadon lehet nevezni bármivel, ami számítógéppel készül: legyen az akár rajz, videó, animáció, zene, játék,honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobilkommunikációs fejlesztés, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás.

Using-PC

Versenyünkkel a fiatalokat, iskolai kereteket meghaladó terveik kreatív megvalósítására ösztönözzük. Az egyéni alkotókedv számára megmérettetést, valamint nyilvános bemutatkozási lehetőséget teremtünk. Biztatjuk őket az internetes tudástár kihasználására és a tudás megosztására, lendületet adva ezzel céljaik eléréséhez.A versenyen rész venni lehet egyénileg vagy csapatban, és nevezhetnek itthonról, valamint a határon túlról egyaránt. A nevezéssel már egy pólót mindenki biztosan nyer.

A beérkező műveket képző-, videóművészekből és zenészekből, informatikusokból és tanárokból álló zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt alkotásokból nagyszabású kiállítást rendezünk december elején, az Új Budapest Galériában, a Bálna Budapestben. A nyilvános és külföldi bemutatkozási lehetőség mellett a verseny támogatóinak köszönhetően nagy értékű nyereményeket is kapnak a díjazottak.

Nevezni a verseny.c3.hu oldalon lehet.

A pályamunkák beadási határideje pedig 2016. október 17. hétfő éjfél.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom