Connect with us

Erre igazán büszkék lehetnek az LG-nél

lg-building

Dotkom

Erre igazán büszkék lehetnek az LG-nél

Az éves fenntarthatósági jelentés szerint a vállalat elnyerte az iparág legjobbjának kijáró Industry Group Leader címet.

Az LG Electronics ismét elnyerte a Dow Jones Fenntarthatósági Index (Dow Jones Sustainability Index ― DJSI) Industry Group Leader címét. A rangsor összeállítói 24 iparági kategóriában hirdetnek győztest, a vállalat a tartós fogyasztási cikkeket gyártó cégek versenyében lett az első, az elmúlt három évben sorozatban harmadszor. Az LG az egyetlen dél-koreai vállalat, amely a Dow Jones kitüntető elismerésével büszkélkedhet. 

lg-building

Az LG a kutatás-fejlesztési beruházások területén felmutatott innovatív menedzsment-gyakorlataival, márkamenedzsmentjével, ökohatékony működésével, a fogyasztói kapcsolatok kezelésével, a klímaváltozásra adott hathatós válaszaival, a veszélyes hulladékok kezelésére kialakított gyakorlatával, társadalmi felelősségvállalásával és az érintettek bevonására építő gyakorlatával érdemelte ki az elismerést. Az LG az egyetlen olyan dél-koreai vállalat, amely elnyerte az Industry Group Leader címet, de egész Ázsiában is csak két olyan további társaság van, amely hasonló elismerést kapott.

Az LG az idén már begyűjtött egy másik fenntarthatósági díjat: januárban immár harmadik egymást követő évben választotta be a vállalatot a világ 100 legfenntarthatóbb cége közé (Global 100 Most Sustainable Corporations in the World) a torontói székhelyű Corporate Knights.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom