Connect with us

Hirdetés

technokrata

A kiberbűnözők módszerével támad az új vírusírtó

Dotkom

A kiberbűnözők módszerével támad az új vírusírtó

A Kaspersky bemutatta a legújabb anti-zsarolóvírus megoldását.

A Kaspersky Lab kiadta a Kaspersky Small Office Security szoftver új verzióját, hogy segítsen a kis vállalkozásoknak megbírkózni a manapság egyre nagyobb számú kiberveszélyekkel. A fokozott anti-zsarolóvírus funkció, az online banki utalások javított védelme és a kényelmes biztonsági ellenőrzések segítik a kisvállalkozásokat a növekedésben, miközben távoltartják a csalókat.

A Kaspersky Lab legújabb kutatása szerint a kis vállalkozások 42 %-a aggódik a zsarolóvírusok miatt, ezért a Kaspersky Small Office Security legújabb verziója erősebb védelmet kínál a kiberbűnözőkkel szemben. A program System Watcher össztevőjének anti-titkosító funkciója nem csak blokkolja a rosszindulatú titkosítási kísérleteket, de automatikusan menti a tárolt adatokat is.

Ahogy egyre több vállalkozás mobilkészülékeken végzi bankügyeit, a kiberbűnözők is felfigyeltek az online utalások növekvő népszerűségére. A Kaspersky Small Office Security fokozott Safe Money komponense ezt kívánja ellensúlyozni a jogosulatlan képernyőfotók elleni védelem által, amit a kiberbűnözők gyakran használnak, hogy értékes üzleti és pénzügyi adatokat szerezzenek.

cyber_hackers201

Ezeken a fontos újításokon felül a Kaspersky Small Office Security legújabb verziója megkönnyíti a kisvállalkozások biztonságának felügyeletét. Egy felhő-alapú konzol segítségével a cégek nyomon követhetik a hálózatukban lévő összes készülék védelmét – az asztali számítógépek és laptopoktól a szerverek és mobilkészülékekig. Az online portál bárhonnan és bármikor elérhetővé teszi ezeket az információkat, ami azt jelenti, hogy a biztonsági beállításokat igény szerint lehet változtatni, hogy a vállalatok teljes mértékben védve maradjanak.

“A zsarolóvírusok okozta károk valós veszélyt jelentenek a cégek számára, ezért a kisirodai szoftverünk legújabb fejlesztése biztosítja a szokásos üzleti tevékenységek zavartalan folytatását. A beszállítók és ügyfelek közötti mobil és online utalások rendkívül fontossá tették a pénzügyi kommunikáció védelmét, így fokoztuk programunk biztonságosságát, hogy a kisvállalkozók inkább cégük növekedésére összpontosítsanak, mintsem azon aggódjanak, hogy ki tartja őket megfigyelés alatt” mondta Vladimir Zapolyansky, a Kaspersky Lab egyik marketing vezetője.

A kimondottan 5-25 számítógéppel működő cégeknek tervezett Kaspersky Small Office Security a világ legteszteltebb és legdíjazotabb biztonsági megoldását nyújtja PC-k, szerverek, laptopok és mobilkészülékek számára megvédve a kis vállalkozásokat az online támadások, pénzügyi csalás, szarolóvírusok és adatveszteségtől.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés