Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha ilyen programod van, nem baj ha elfelejted a jelszót

Dotkom

Ha ilyen programod van, nem baj ha elfelejted a jelszót

Elérhetővé vált a Self Service Password Reset 4.0.

A megoldás segítségével a vállalati felhasználók önállóan, informatikai szakemberek közreműködése nélkül is helyreállíthatják elfelejtett vagy letiltott jelszavaikat, ami a vállalati alkalmazottak és az IT-szakemberek feladatait egyaránt megkönnyíti.

A felhasználók biztonsági kérdéseken keresztül erősíthetik meg személyazonosságukat, így az informatikai szakembereknek nem kell meggyőződniük a jelszót igénylő személy kilétéről, majd visszaállítaniuk a jelszavakat. Ez nem csupán egyszerűsíti a folyamatot, de nagyobb biztonságot is garantál, mint a telefonos azonosítás.

password

Mivel a megoldásnak köszönhetően a felhasználóknak nem kell a helpdeskhez fordulniuk a zárolt fiókok feloldásáért, a jelszavak adminisztrációjához kapcsolódó költségek is csökkennek, illetve a hibaelhárító munkatársak is gyorsabban tudnak reagálni a fontosabb problémákra. A szoftver azzal is növeli a biztonságot, hogy a felhasználóknak nincs szükségük a jelszavak felírására, hiszen ha elfelejtenék, maguk is tudnak új jelszót generálni a megfelelő lépésekkel.

A friss kiadás többek között újabb nyelveken elérhető, egyszerűbb konfigurációt, valamint új lehetőségeket kínál a sablonok kezelése és az azonosítás terén, illetve egyéb biztonsági és teljesítménybeli fejlesztéseket is magában foglal. A Self Service Password Reset ráadásul szoftverkészülékként is elérhető Hyper-V és VMware platformokon. Egyszerűen és gyorsan telepíthető, miközben egyetlen, zárt rendszerként teljes funkcionalitást nyújt a virtualizált környezetekben is. A megoldás egyben biztosítja a működési környezetet, a szükséges köztes komponenseket, a webszervert és az alkalmazás teljes funkcionalitását, így nincs szükség külön telepítésre vagy plusz ismeretekre a használatához.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés