Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha kíváncsi vagy, mit hoz a jövő, ide látogass el!

Dotkom

Ha kíváncsi vagy, mit hoz a jövő, ide látogass el!

Internet Hungary: Megvan az ember helye is a jövő gépek uralta világában.

A fénysebességgel zajló technológiai fejlődés folyamatosan írja át a gazdaság és társadalom korábban megszokott játékszabályait. A gépek, robotok és algoritmusok a közeljövőben egyre több ember munkáját válthatják ki. Hová tart a digitális jövő? Mik a legfrissebb trendek az adatgazdaság, a telekommunikáció, a kereskedelem és a digitális reklám területén? Többek között ezekre a kérdésekre válaszol az idei Internet Hungary konferencia.

A technológia jövőt alakító hatására fókuszál Magyarország legnagyobb infokommunikcióval és digitális trendekkel foglalkozó szakmai konferenciája, a szeptember 27-28-án megrendezésre kerülő Internet Hungary. A közel 40 neves külföldi szakembert is felvonultató esemény 10 külön tematikán keresztül járja körbe a digitális világ aktualitásait.

digital_world

Digitális kőkorszakban élnek a magyar vállalkozások? 

Az egyre éleződő piaci versenyben kizárólag azok a cégek maradhatnak életben, melyek kihasználják a legújabb technológiákban rejlő lehetőségeket. A konferencia keretében mutatják be a Telekom és a Bell Research átfogó kutatását, mely azt vizsgálja, hogy a magyar kis- és középvállalkozások mennyire érettek digitálisan, azaz lépést tartanak-e a világban zajló rohamtempójú változásokkal, milyen mértékben képesek alkalmazni a legfrissebb innovációkat.

Az adat az új király  

A gazdaság egyre több területén kerül előtérbe az a kérdés, hogy milyen új eszközökkel lehet a cégek rendelkezésére álló hatalmas mennyiségű adatot profitra váltani. Az adatgazdaság az elkövetkező évek meghatározó digitális területe, emiatt egyre több vállalat helyez stratégiai hangsúlyt erre a szegmensre. Az Internet Hungary keretében éppen ezért kiemelt hangsúlyt kap a téma, a kapcsolódó előadások és panelbeszélgetések keretében többek között telekommunikációs, banki és egészségügyi cégek szakemberei mutatják be, hogy a saját iparágukat hogyan alakítja át az adatgazdaság fejlődése.

ict-jobs-web-entrepreneurs-EU-ICT-digital

Melyek a közeljövő magyar startup sikersztorijai? 

A meghatározó technológiai innovációs tevékenységet világszerte és egyre inkább Magyarországon is növekvő mértékben a mozgékony, rugalmas, kreatív startup cégek végzik. A téma fontossága miatt az Internet Hungary külön konferenciát szentel a startupoknak és az innovációs lehetőségeknek, illetve Innovation Hungary 2016 címmel egy innovációs versenyt is meghirdetett, a döntőbe jutott projektek pedig bemutatkozhatnak az esemény közönsége előtt. Vezető magyar és külföldi szakemberek pedig olyan kérdésekre keresik a választ, hogy milyen forrásokat tudnak bevonni a nagy növekedésű potenciállal bíró kezdő vállalkozások, vagy mely piacra áramlik a legtöbb befektetés a következő évtizedben. Illetve az is terítékre kerül, hogy lesz-e hatása Brexit-nek a közép-európai startup ökoszisztémára.

Az Internet Hungary a fentieken kívül olyan területek aktuális trendjeit járja körbe, mint a neuromarketing, akereskedelem, a tartalommarketing, a közösségi média, az online reklám vagy a cégvezetés. A nemzetközi aktualitásokat pedig többek között olyan külföldi szaktekintélyek mutatják be a résztvevőknek, mint Brendan Spain, a Financial Times amerikai régióért felelős hirdetési alelnöke, Ekaterina Walter, az Intel korábbi marketingvezetője, vagy Larry Kim az Egyesült Államok egyik vezető online marketing szakértője.

Regisztráció és a konferencia részletes programja: https://www.internethungary.com/



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés