Connect with us

Ezzel egy pillanat alatt lementhetőek a fontos adatok

Cloud computing

Dotkom

Ezzel egy pillanat alatt lementhetőek a fontos adatok

Megjelent az új Acronis Backup Cloud.

Az Acronis, az adatok és rendszerek hibrid felhő alapú biztonsági mentési megoldásainak vezető szállítója bejelentette az Acronis Backup Cloud legújabb frissítését. Ezzel a backup-as-a-service (BaaS) megoldással a szolgáltatók, forgalmazók és felhő-viszonteladók egy egyedi, teljes körű, egyszerűen kezelhető adatmentési csomagot kínálhatnak ügyfeleiknek, többek között kis- és közepes vállalkozásoknak.

“Legyen szó elvesztett mobiltelefonról, sérülékeny felhőalapú applikációról vagy zsarolóvírus támadásról, a KKV-k minden eddiginél jobban ki vannak téve az adatvesztés veszélyének. ” – mondta John Zanni, az Acronis marketing igazgatója. “Az Acronis Backup Cloud lehetővé teszi a szolgáltatók és a forgalmazók számára, hogy az iparági trendek élén járó biztonsági adatmentési megoldással bővítsék szolgáltatásaikat.”

cloud2

Az Acronis Backup Cloud legutolsó verziója a cég eddigi legegyszerűbb, leggyorsabb, legteljesebb felhőalapú biztonsági mentési és helyreállítási megoldása, amellyel a szolgáltatók a leginkább megfelelő csomagot biztosíthatják ügyfeleiknek. A szolgáltatók ügyfelei bármely – fizikai, virtuális vagy felhő alapú – infrastruktúrájuk védelmére választhatják az előfizetést vagy a folyamatos licencet. A szolgáltatás nem jár belépési költséggel és pay-as-you-go, azaz tényleges felhasználás alapján működik, amely így a szolgáltatás folyamatos bővülését vonhatja maga után a mentett adatmennyiség növekedésével párhuzamban.

Adatok és rendszerek biztonsági mentése percek alatt az iparág leggyorsabb mentési szoftverével

Az Acronis Backup Cloud kulcsrakész biztonsági mentési és helyreállítási szolgáltatás percek alatt indítható és futtatható, amely minden szerver, munkaállomás és mobil eszköz adatainak mentését és helyreállítását biztosítja, beleértve a felhőalapú szolgáltatások és applikációk teljes körét. A megoldás könnyen beilleszthető a szolgáltatók különböző informatikai környezetébe.

Az Acronis Software Defined Storage segítségével a szolgáltatók rugalmas tárolási opciókat nyújthatnak az ügyfeleiknek: rendelkezésükre áll az Acronis adatterülete, de az ügyfelek igényei szerint privát felhőt is létrehozhatnak saját tárterületen vagy harmadik fél tárterületén, beleértve a Microsoft Azure-t, az Amazon S3-t, és az IBM SoftLayert, illetve a helyi szolgáltatók adatterületeit. Az Acronis Backup Cloud lehetővé teszi azt is, ahogy a szolgáltatók az önkiszolgálás és a teljes kiszolgálás preferált keverékét biztosítsák ügyfeleiknek.

Az új Acronis Storage opcióval jelentős költségcsökkentés és hatékonyabb időgazdálkodás valósítható meg több ügyfél egy felületen való menedzselésével. A szolgáltatók egy egységes irányítási felületen telepíthetik a szoftvert, követhetik nyomon ügyfeleik működését és ellenőrizhetik a biztonsági mentéseket egy-egy ügyfél saját igényei szerint optimalizált – például több helyszínen lévő – vállalati környezetében.

Cloud computing

Acronis termékeket használ a Scuderia Toro Rosso Forma 1-es csapata is, akiket a magyar nagydíjon az Acronis szponzorált. Raffaele Boschetti, a Scuderia Toro Rosso Formula 1 csapat IT vezetője elmondta: “Csapatunk a világ minden táján versenyről versenyre utazik, és biztonsági mentésekre támaszkodunk, hogy hatékonyan megvédjük a hétvégéken keletkező több száz gigabájnyi adatunkat. Ennek folyamatosan rendelkezésre kell állnia mind a versenyeken, mind amikor visszatérünk csapatunk olaszországi főhadiszállására. Az Acronis lehetőséget ad nekünk, hogy megvédjük a csapat és az autók adatait, attól függetlenül, hogy épp hol járunk, és ha valaha bármely okból vissza kell állítani az adatainkat, tudjuk, hogy a leggyorsabb megoldás áll a rendelkezésünkre ebben. Pontosan erre van szükségünk, hogy sikeresek legyünk.”

Magyarországon az Acronis Backup Cloud a Kvazar-Micro CEE Kft. kínálatában elérhető. Az Acronis Backup Cloud – Office 365 integráció számos előnyt kínál viszonteladóink számára is.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom