Connect with us

Gyorsan át akarsz váltani valamit? Ezt az alkalmazást Neked találták ki!

usingphone

Dotkom

Gyorsan át akarsz váltani valamit? Ezt az alkalmazást Neked találták ki!

Egyszerűen átválthatod a legfontosabb mértékegységeket ezzel az ingyenes applikációval!

Egy igazán hasznos, a mindennapok során jól használható alkalmazást készített Alan Mrvica. A fejlesztő által csak Units Plus-nak keresztelt szoftver ugyanis igazi svájci bicskaként képes mértékegységek átváltására, legyen szó akár hosszúságról, hőmérsékletről vagy épp térfogatról. Sőt, nemcsak ilyen mindennapos mértékegységeket választhatunk, van idő (ti tudtátok, hogy egy évtized 315 360 000 másodpercből áll?), sebesség (most már tudom, hogy 1 kilométer/óra az pontosan 1,60934 mérföld/óra!) és még fogyasztás is, vagyis az Egyesült Államokban járva is megtudhatjuk, hogy épp mennyit eszik liter/100 km-ben kifejezve a V8-as Mustang.

unitsplus1

Az ingyenesen letölthető programmal így bárhol elboldogulunk, hiszen nincs szükség hozzá internetre. Pontosabban van, néhány kilobyte-nyi adatot ugyanis minden indításkor elhasznál, mivel pénzváltásra is alkalmas, ehhez pedig mindig letölti az aktuális árfolyamokat. Legyen szó angol fontról, euróról vagy épp indiai rúpiáról, egyetlen pillanat alatt számolhatunk egyikből a másikba. A felület egyszerű, a pénznemek között gyorsan görgethetünk és az is nagyszerű, hogy a beviteli mezőben a + és a – karakterek is helyet kaptak, tehát egyből összeadhatunk és kivonhatunk, nem kell külön megnyitni a számológépet.

unitsplus2

A Units Plus tehát igazi mindenes, amely tényleg bárki számára ajánlható. Egyedüli hátrányként csak az alsó sávban megjelenő reklámok említhetők, azok ugyanis sokszor belerondítanak az egyébként letisztult összképbe.

A Units Plus androidos verzióját innen, az iOS-re készült kivitelt pedig innen érheted el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom