Connect with us

technokrata

Saját magát törölné a Warner Brothers

Dotkom

Saját magát törölné a Warner Brothers

Hiba csúszott a rendszerükbe.

Nem meglepő, hogy a filmstúdiók nem nézik jó szemmel, ha az általuk készített filmeket illegális letöltőoldalakról töltenék le az emberek. Mivel sokan az ilyen forrásokhoz a Google-ön keresztül jutnak hozzá, ezért a stúdiók aktívan küldik a hivatkozásokat a keresőóriásnak, hogy az vegye ki őket a listájából.

Így tett a Warner Brother is, akik a Vobile-t bízták meg azzal, hogy a Google-höz eljuttassa az eltávolítandó hivatkozásokat. A vállalat így is tett, ám valószínűleg nem nézhették át a WB listáját, hiszen igencsak érdekes linkek is szerepelnek a listában.

wb

 

A Torrentfreak ugyanis felfedezte, hogy a Warner Brothers többek között a saját Mátrix és Batman: A sötét lovag honlapját is leszedetné a listáról, illetve több filmnél is a legális, Amazon vagy épp IMDB-re mutató hivatkozásokat is töröltetnék.

A Torrentfreak képviselője szerint a hibát az okozza, hogy sem a WB, sem a Vobile nem nézte át az automatikus rendszer által összeállított listát, így maradhattak benne nem odaillő elemek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom