Connect with us

Hirdetés

technokrata

MinDig TV-d van? Most ingyen nézheted ezt a csatornát!

Dotkom

MinDig TV-d van? Most ingyen nézheted ezt a csatornát!

Újabb kódolatlan hetek a MinDig TV-n! Négy héten át ingyenesen elérhető a Prime csatorna a MinDig TV nézők számára

Közel egy hónapig kódolatlanul nézhető a Prime műsora minden MinDig TV néző számára, a 17. programhelyen. 2016. szeptember 5. és október 3. között 750 ezer háztartásban országos sorozat- és mozipremiereket, valamint régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézők a TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően.

A TV2 Csoport nagyszabású portfólió-bővítésének következő mérföldköve szeptember 5-én, 21 órakor egy országos mozipremierrel, Az útvesztő című filmmel kezdi meg műsorát. A Prime minőségi szintre emeli a szórakoztatást, így az országos premierek mellett ismert kedvencek is feltűnnek majd a kínálatában.

Fy15_LS_TV_6400_LR_Fr-view_No-people_Android

Az indulás hetétől három, hazánkban eddig nem látott sorozattal is erősít a csatorna, hétköznap esténként 22 órától. Csütörtökönként DC Comics nagysikerű képregényeinek világát eleveníti fel a Gotham, keddenként Ryan Murphy vadonatúj horror-komédiája, a Scream Queens – Gyilkos történet érkezik a képernyőre, szerdánként pedig a Zoo – Állati ösztön tartja majd izgalomban a nézőket.

A délután sem maradhat sorozatok nélkül – olyan klasszikusok pezsdítik fel a hétköznapokat, mint A dadus, a Bűbájos boszorkák, vagy éppen Doktor House. A krimik kedvelőinek pedig a Shark – Törvényszéki ragadozó, a Nyomtalanul és az NCIS: Los Angeles epizódjai gondoskodnak majd az újabb felderítetlen helyzetekről. Ráadásként az indulás hónapjában minden hétfőn és pénteken, 21 órától országos filmpremierek is várják a nézőket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés