Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még könnyebb lesz a fizetés a fesztiválokon

Dotkom

Még könnyebb lesz a fizetés a fesztiválokon

A Festipay az Ingenico okostermináljait használja európai terjeszkedéséhez.

Továbbra is az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetője az Ingenico Group kategóriaelső POS termináljait használja a magyarországi fesztiválpiac legnagyobb készpénzmentes fizetési szolgáltatója, a Festipay. Idén a Festipay rendszerével még több hazai és külföldi eseményen találkozhattak a fesztiválozók mint 2015-ben. A legnépszerűbb hazai fesztiválok, mint a Sziget, a Volt Fesztivál, az EFOTT, a Balaton Sound vagy a Marseille-ben rendezett Delta Festival, illetve Románia legnagyobb fesztiválja, az Untold Festival után további hazai (SZIN, Strand, BmyLake) és nemzetközi (Airfield, Summer Well, Bukarest Gourmet) fesztiválok hivatalos készpénzmentes fizetési megoldás szállítója lett a Festipay.
FestiPay_Ingenico_3

A készpénzmentes fizetések már évek óta nagy népszerűségnek örvendenek a magyarországi fesztiválokon, amit jól mutat, hogy az idei Sziget fesztiválon megduplázódott a bankkártyás fizetések száma – a tavalyi 168 500 tranzakció után idén 300 425 fizetés történt hagyományos kártyákkal. A Festipay által kibocsátott fesztiválkártyákkal együtt az összes készpénzmentes tranzakció száma új csúcsot döntött, mintegy 3 millió alkalommal fizettek a fesztiválozók a Szigeten.

A fesztiválok szervezői az elsők között ismerték fel a készpénzmentes fizetések jelentőségét és az új fizetési technológiák továbbra is gyorsan terjednek a fesztiválokon: idén a Festipay fizetési rendszerét összesen 18 fesztiválon használják, ami nagyjából másfélszer annyi, mint 2015-ben.

FestiPay_Ingenico_2

Az érintésmentes fizetés rendkívül kedvelt mind a szervezők, mind pedig a résztvevők körében, hiszen a technológia által nyújtott biztonságból mindenki profitál. A sok látogatót vonzó eseményeken a gyorsaság jelentősége is felértékelődik – míg egy készpénzes fizetés nagyjából 20-25 másodpercet vesz igénybe, addig egy érintésmentes fizetés feldolgozása mindössze 3-5 másodpercig tart.

Az együttműködés keretében a Festipay több mint 2000 darab Ingenico iWL és iCT fizetési terminállal szolgálja ki gyorsan, biztonságosan és kényelmesen a fesztiválozókat.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés