Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezek az egerek nem kattognak majd az irodában

Dotkom

Ezek az egerek nem kattognak majd az irodában

Megjöttek a Logitech új, halk egerei.

A Logitech a mai napon mutatta be a vállalat történelmének első, csendes vezeték nélküli egereit, az M220 Silent-et és az M330 Silent Plus-t. A termékek a Logitechtől megszokott precizitást és strapabírást kínálják– csak kevesebb zajjal.

„Akár egy irodában, akár otthonról dolgozol, a csend néha aranyat ér,” – mondta el Anatoliy Polyanker, a Logitech globális portfólió- és márkamenedzsere. „Ezért hoztuk létre az M330 Silent Plus és M220 Silent egereket. A mérnökeink tanulmányozták a jelenlegi egereinken a zaj forrását. Ezután olyan megoldásokat kerestek, amivel csökkenthetik a zajszintet anélkül, hogy ez a minőség rovására menjen.”

PNG 72 dpi (RGB)-M330 M331 OFL Blue CTG

A két új, csendes termékkel kompromisszumok nélkül lehet halkan dolgozni. A kattintás érzete ugyanolyan, mint egy hagyományos egérnél, viszont 90 százalékkal kevesebb zajjal jár. A Logitech Advanced Optical Tracking technológiájának köszönhetően pedig az egerek nagyon pontosak és szinte minden felületen működnek.

Mindkét egér vezeték nélkül használható a nano USB vevőegységgel akár 10 méterről is Windows, Mac, Chrome OS és Linux operációs rendszereken egyaránt. Az egerek mindemellett a Noise Abatement Society (egy zajszennyezés ellen küzdő szervezet) úgynevezett Quite Mark jelölését is megkapta.

A Logitech M330 Silent Plus 24 hónapos akkumulátor-élettartammal rendelkezik. Az egeret kontúros, puha gumi öleli körül, ami megfelelő jobbkezes fogást biztosít. Az M220 Silent akkumulátora 18 hónapig bírja. Kétkezes megoldással és kompakt mérettel rendelkezik.

PNG 72 dpi (RGB)-M220 ONL Blue TOP

A Logitech mindkét terméket az IFA kiállításon jelentette be. A vállalat további, frissen bejelentett termékeiről információt a Logitech blogján ér el.

Ár és elérhetőség

Az M330 Silent Plus 39.99 eurós, az M220 Silent egér pedig 24.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron lesz elérhető a www.logitech.com/hu-hu oldalon és egyes, kiskereskedőknél októbertől.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés