Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mutasd meg, hogy képzeled a jövő városát!

Dotkom

Mutasd meg, hogy képzeled a jövő városát!

Okos városi megoldásokra vonatkozóan hirdet pályázatot az Okos Jövő Innovációs Klaszter.

Smart City Micro Solutions 2016 néven. Az első díjat elnyerő pályázó a tárgynyereményen felül lehetőséget kap ötletének prezentálására a Smart Future Lab Zrt. képviselői, és a Befektetési Bizottság előtt, amelynek folyománya lehet egy maximum 50 millió forint összegű magvető befektetés és az ezzel járó inkubációs/akcelerációs szolgáltatásainak igénybevétele közös vállalkozás keretein belül.

 A pályázat célja az innovációs hajlam ösztönzése és erősítése, valamint a városok minőségi fejlesztése és támogatása a mikromegoldásokon keresztül. A Klaszter fontosnak tartja támogatni a hazai innovációt, ezért olyan ötleteket várnak a szervezők, amelyek újdonsággal és a felhasználók részére gyakorlati haszonnal rendelkeznek.

A szervezők az okos mérés, okos hálózat, okos város, elektromos közlekedés, ICT és IoT megoldások a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés szolgálatában témakörökben várják a pályamunkákat.

Kep-1

A pályázaton bármely kis-és középvállalkozás, egyéni vállalkozó, valamint főiskolai/egyetemi hallgató részt vehet, utóbbiak pedig csoportosan is benyújthatják pályázatukat. A pályázatokat 2016. augusztus 23-tól október 9. éjfélig várja a zsűri a palyazat@okosjovo.com címre.

Az elbírálás szempontjai között szerepel az innovációs jelleg, az ötlethez kapcsolódó hatásvizsgálat, a fenntarthatóság és gazdasági megvalósíthatóság, felhasználói érték, illetve a kreativitás. Az értékelést szakmai zsűri végzi, melynek tagjai a az Okos Jövő Innovációs Klaszter vezetősége által delegált tagokból, valamint a Smart Future Lab Zrt. képviselőiből állnak. Az értékelés határideje 2016. október 14.

A legeredményesebb három munkát a zsűri 100-250 ezer forint értékű tárgynyereménnyel jutalmazza meg. A díjak átadására 2016. október 21-én az Okos Jövő innovációs Klaszter által szervezett Smart Future Forum 2016 konferencián kerül sor ünnepélyes keretek között, ahol röviden be is mutathatja a nyertes az ötletét. Az első díjat elnyerő pályázó a tárgynyereményen felül lehetőséget kap ötletének prezentálására a Smart Future Lab Zrt. képviselői, és a Befektetési Bizottság előtt, amelynek folyománya lehet egy maximum 50 millió forint összegű magvető befektetés és az ezzel járó inkubációs/akcelerációs szolgáltatásainak igénybevétele közös vállalkozás keretein belül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés