Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezek most az LG legjobb eszközei

Dotkom

Ezek most az LG legjobb eszközei

EISA-díjat nyert az LG OLED TV-je és a G5 okostelefon.

Immár ötödik egymást követő évben nyerte el az LG Electronics (LG) OLED TV-je az európai piacon kapható legjobb high-end televíziónak járó elismerést az Európai Kép- és Hangszövetségtől (European Imaging and Sound Association — EISA). Az EISA díjairól minden évben 20 ország 50 multimédia-magazinjának szakértőit felvonultató bizottság dönt — ez a testület az innovatív termékeket azok technológiai tudása, formaterve és a bennük megtestesülő innováció alapján értékeli.

EISA Award_1

Az európai piac legjobbjának ítélt high-end tévének járó elismerést elnyerő LG SIGNATURE OLED TV (a 65G6 modell) esetében a zsűrit a hihetetlenül jó képminőséget garantáló tökéletes fekete megjelenítése győzte meg, a készüléket a szakértők „valóban a legkorszerűbb” televíziónak aposztrofálták. A szakértők értékelésükben különösen nagyra értékelték, hogy a készülék egyszerre támogatja a HDR 10 és a Dolby Vision HDR-szabványt is.

Az LG nemrégiben Magyarországon is bemutatta legfejlettebb 4K felbontású HDR-képes OLED TV-it, köztük a luxuskategóriás, EISA-díjazott LG SIGNATURE OLED TV G6 készüléket, valamint az augusztustól már kapható E6, B6 és C6 modelleket, amelyek az idei CES-en debütáltak Las Vegasban.

A 65G6 modell mellett az LG egy másik televíziója, az UH770V SUPER UHD TV is elismerést érdemelt: a készülék meggyőző képminősége és intuitív webOS 3.0 okostévés platformja miatt kapta meg az EISA európai okostévé-díját.

lgg51

Szintén a díjazottak között volt az LG csúcskategóriás okostelefonja, a G5, amely moduláris felépítése és a teljesen fémből készült, unibody készülékháza miatt érdemelte ki az EISA mobilinnovációs elismerését.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés