Connect with us

Hirdetés

technokrata

A játékosok imádni fogják a Logitech újítását

Dotkom

A játékosok imádni fogják a Logitech újítását

A Logitech a mai napon mutatta be legújabb gamer egerét, a Logitech G Pro-t.

Az eSport játékosoknak tervezett egér a Logitech által kifejlesztett legpontosabb optikai szenzorral, egy fém, rugós feszítő-visszalökő rendszerrel és beépített memóriával is rendelkezik. Kényelmes kialakítás, könnyű szerkezet és tartósság jellemzi. A Logitech G Pro tervezését profi eSport játékosok segítették. Külsőre a rágcsáló a népszerű G100 vonásait idézi, mindezt a G303-as modell hihetetlen sebessége és követési pontossága egészíti ki.

JPG 300 dpi (RGB)-Pro Black BTY2

„Azért jó eSport játékosokkal dolgozni, mert őszintén megosztják velünk, hogy mit szeretnek, és azt is, hogy mit nem.” – nyilatkozta Ujesh Desai, a Logitech játékos üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. „Az új G Pro egérben meg van az, amit a profi játékosok a G100-ban és G303-ban szerettek. Ezeket egyesítve egy eszközben biztosak vagyunk abban, hogy elégedettek lesznek.”

„Azért, hogy profi szinten játszhass, egy jól összerakott egérre biztonsan szükséged lesz.” – mondta Tyler „Skadoodle” Latham a Cloud 9 CS:GO csapatából. „A Logitech-el való szoros együttműködés és az alapos tesztelések után bátran kijelenthetem, hogy az új G Pro gamer egér a kedvencem. A kényelmes kialakításának és a legkorszerűbb szenzoroknak köszönhetően nem lesz többé probléma leszedni az ellenfeleimet”

JPG 300 dpi (RGB)-Pro Black BTY1

Továbbfejlesztett optikai szenzor

A precíz, pixel-pontosságú követésnek kulcsszerepe van egy gyors játékoknál használt egérnél. A PMW3366 szenzor a piacon található legpontosabb és legjobb a laikus rajongók és a profik szerint is. A teljes DPI tartományban (200-12,000 DPI) biztosítja a kivételes követési pontosságot és érzékenységet bármilyen sebességnél.

Rugós feszítő-visszalökő rendszer

A Logitech G Pro egérbe épített fémrugós feszítő-visszalökő rendszer növeli a jobb és bal oldali gombok ellenállását és csökkenti a lenyomásukhoz szükséges erőt. Az eredmény gyors és pontos reakciók a legjobb teljesítmény érdekében.

 JPG 300 dpi (RGB)-Pro Black BTM

Kényelmes, strapabíró és könnyű kialakítás    

A Logitech G Pro Gamer egér a 30 éves mérnöki és gyártási tapasztalat eredménye. Az egeret a lehető legkönnyebbre tervezték a kényelmet, a stabilitást és a követési pontosságot szem előtt tartva. Az egér minden egyes funkcióját alaposan tesztelték a mérnökök, a felszínét egy speciális fedőréteggel vonták be a fogás javítása érdekében. A jobb és bal oldali gombokat egyaránt 20 millió kattintásra tervezték. ez annyit jelent, mintha egy profi játékos napi 10 órát játszana két éven keresztül a hét minden napján.

Beépített memória a saját beállításokért idegen gépeken is

Mivel a versenyeken használt gépeken nem feltétlenül a játékos által használt eszközök saját szoftverei vannak telepítve, – és az sem biztos, hogy engedik telepíteni – a Logitech G Pro egér beépített memóriájára a gamer elmentheti a saját DPI beállításait, gyorsparancsait és fénytechnikai beállításait a Logitech Gaming Software (LGS) segítségével. Így soha többet nem kell a személyre szabott beállítások hiánya miatt aggódni.

Ár és elérhetőség 

A Logitech G Pro Gamer egér várhatóan 2016 szeptemberétől lesz elérhető Európában, 79.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés