Connect with us

Egyre többen így bulizzák végig a fesztiválokat

android pay

Dotkom

Egyre többen így bulizzák végig a fesztiválokat

A készpénzmentes fizetés után a nyomtatott jegy nélküli belépés is egyre természetesebb a magyar fesztiválozóknak.

Az átlagos okostelefonos vásárló a TOP 3 fesztivált részesíti előnyben, 2 belépőt, vagy bérletet vesz, és nem gondolkozik túlzottan előre: a VOLT esetében 8, a Balaton Soundra pedig 3 nappal az adott nap előtt vásárolja meg a jegyet. A Sziget teltházas hírei miatt, akik eddig ide vettek jegyet, 12 nappal terveztek előre.

Azok, akik a mobilfizetést választották egyértelműen a napijegyeket részesítik előnyben, a VOLT Fesztiválon minden eladott bérletre 9 jegy jutott, míg a Sound esetében ez a szám 47 volt. A Sziget utáni fesztiváloknál viszont egyelőre még a bérlet a nyerő, jelentős többség azt vette meg előre.

android pay

„A magyarországi mobilfizetés elterjedésében ez az eredmény egy fontos mérföldkő. Amikor azt számoljuk össze, hogy hányan parkolnak, rendelnek ételt, vagy vásárolnak belépőt mobilalkalmazással ma, akkor már igazi nagyságrendekről beszélünk. A növekedés állandó, idén a VOLT Fesztiválra 2 ezren vettek mobillal jegyet a látogatók, a Balaton Soundra már közel 3 ezren, a Szigetre pedig csak eddig közel 4 ezren vásároltak így” – mondta Benyó Péter, az OTP Mobil ügyvezetője.

Idén már csak a B My LAKE és a Strand Fesztiválra vehetnek még kedvezményes belépőt a fesztiválozók a Simple alkalmazással.

Mobillal-a-fesztivalokraSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom