Connect with us

Elképesztő időszakon van túl a magyar startup

make-money-blog-website

Dotkom

Elképesztő időszakon van túl a magyar startup

A magyar gyökerű nemzetközi IT nagyvállalat 28 százalékkal növelte 2016 2. negyedéves teljesítményét.

Az elsősorban távelérés és IT biztonság területén nemzetközi piac élmezőnyébe tartozó, magyar gyökerű LogMeIn 28 százalékkal jobb eredményt ért el a 2016 májustól júliusig tartó 3 hónap alatt, mint 2015 megfelelő időszakában: a vállalat bevétele 83.3 millió dollárra rúgott, jelentősen felülteljesítve ezzel az előzetes várakozásokat.

A cég korrigált adózás előtti eredménye 21.4 millió dollár, ami 14.6 millió dolláros növekedést jelent az előző év 2. negyedévéhez képest. A jövőre vonatkozóan a LogMeIn még derűlátóbb célokat helyezett kilátásba, és 84.2-84.7 millió dollár közé várja bevételét az augusztus 1 -október 31 közötti periódusban, míg az egész évre vonatkozóan 333-335 millió dolláros bevételt jósolnak.

logmeinlogo

Hazánk első startupból kinőtt nemzetközi IT nagyvállalata töretlenül fejlődik mind itthon, mind a nemzetközi porondon. A cég „agyaként” számon tartott fejlesztői részlege, amely jelentős részben itthon működik, folyamatosan, éves szinten átlagosan 20 százalékkal növekedik a foglalkoztatott emberek tekintetében, aminek eredményeként ki kellett bővíteni a budapesti főhadiszállását. Emellett LogMeIn a közelmúltban egyesült a Citrix GoTo nevű spinoff cégével, aminek köszönhetően tovább gyarapodott távelérésre spacializálódott portfólióját.

A LogMeIn világszerte több, mint 1050 embert foglalkoztat és 11 irodát tart fenn Sydneytől San Franciscon és Bostonon át egészen Dublinig. A cégnél Magyarországon a főváros mellett Szegeden és Debrecenben összesen 370, döntő többségében informatikus dolgozik. A LogMeIn IT megoldásai olyan partnereket szolgálnak ki a globális piacon, mint a HP, Microsoft, Walmart, GE, vagy KFC.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom