Connect with us

Sokat utazol? Ezt a táskát Neked találták ki!

hptaska2

Dotkom

Sokat utazol? Ezt a táskát Neked találták ki!

Nem hagyja, hogy lemerüljenek a benne lévő eszközök.

Aki sokat utazik, az gyakran találkozik azzal a problémával, hogy valamelyik készüléke töltő után kívánkozik. Ha okosóráról vagy okostelefonról van szó, akkor kézzelfekvő egy power bank, amely gyorsan és kényelmesen feltölti az adott készüléket. Igen ám, de ezek a kütyük szinte kivétel nélkül kifekszenek egy laptoptól, azaz amennyiben a számítógép akkumulátora mondja be az unalmast, úgy eszköz nélkül marad a felhasználó.

hptaska2

Nos, a HP most bemutatott újdonsága épp erre nyújt egy igen praktikus megoldást. A Powerup Backpack névre keresztelt készülék nem más, mint egy akkumulátorral egybeépített hátitáska, ami több alkalommal is fel tudja tölteni a notebookunkat.

A 22400 mAh-es akkumulátora egy átlagos laptopot 2-3 alkalommal, míg egy okostelefont 7-10-szer tölt fel, azaz biztosan elegendő egy hosszabb utazásra. Jó hír, hogy a táska megalkotói a megfelelő hőelvezetésről is gondoskodtak, amellett, hogy a Powerup Backpack anyaga is jól elvezeti a hőt, még egy érzékelő is jutott az eszközbe, amely felügyeli, hogy az akkumulátor ne melegedjen túl.

hptaska3

Sajnos az újdonság nem olcsó, egyetlen példányáért 200 dollárt, azaz 56 ezer forintot kér a gyártó. Az akár 17,3 colos notebookot is elnyelő táska október 1-én jelenik majd meg, az itthoni elérhetőségről azonban egyelőre nincs információ.

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom