Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagyot szól a Samsung új reklámfilmje!

Dotkom

Nagyot szól a Samsung új reklámfilmje!

Lelkesítő reklámfilmmel készül az olimpiára a dél-koreai gyártó.

Mindössze két hét van hátra a 2016-os riói olimpia nyitóünnepségéig. Ennek örömére a Samsung Electronics – amely a vezeték nélküli eszközök kategóriában az olimpiai játékok nemzetközi partnere – bemutatta a sporteseményre készített, „A himnusz” címet viselő reklámfilmjét. Az alkotók a különböző nemzetek himnuszainak egyes részleteit kombinálva hoztak létre egy egyedi zenedarabot, amelyet a világ különböző pontjáról érkező sportolók adnak elő.

“A Himnusz” nyitójelenetében egy fiatal ausztrál lány énekel fel egy sort Botswana nemzeti himnuszából egy Samsung Galaxy S7 edge készülékre. A reklámban a Samsung Galaxy okostelefon beutazza a világ összes szegletét, miközben rögzíti és megosztja a szurkolók és a sportolók hangját, ahogy elénekelnek egy-egy sort a különböző nemzetek himnuszaiból. Az egyes részletek folytonosan követik egymást, így jön létre egy teljesen új alkotás. A nézők eközben megismerkedhetnek a Samsung innovatív mobil megoldásaival.

Hat nemzetközi szintű sportoló tűnik fel a reklámban, akik eddigi életük során egyedülálló módon küzdötték le a korlátokat, és átlépték saját határaikat, hogy jelentős fejlődést érjenek el, és megvalósítsák céljaikat:

  • Tom Daley (Nagy-Britannia, Műugrás) – a 2012-es londoni olimpia bronzérmese 10 méteres műugrásban
  • Alysia Montano (Amerikai Egyesült Államok, Atlétika) – 800 méteren a londoni olimpia ötödik helyezettje
  • Arnaud Assoumani (Farnciaország, Paraatléta) – a londoni olimpia ezüstérmese hármasugrásban és távolugrásban, a 2008-as pekingi olimpia aranyérmese és a 2004-es athéni olimpia bronzérmese távolugrásban
  • Margret Rumat Rumat Hassan (Dél-Szudán, Atlétika)
  • Shelley Watts (Ausztrália, Box)
  • Gabriel Medina (Brazília, Szörf) – 2014 világbajnoka

Ezek a sportolók a riói olimpia előtt és alatt számos digitális és közösségi felületen is feltűnnek majd, hogy elmeséljék saját történetüket arról, miként rombolták le a határokat, és küzdötték le az akadályokat. Ezáltal világszerte segíthetik a rajongókat, hogy megérthessék és magukévá tehessék a “Tedd meg, még ha lehetetlennek tűnik is!” gondolkodásmódot.

The Anthem_3

A Himnusz a Samsung riói olimpiához kapcsolódó globális kampányának a része, amelynek középpontjában olyan sportolók állnak, akik kitartásukkal kimagasló eredményeket értek el.

Az idei év elején a Samsung az “A Fighting Chance” című dokumentumfilmjével indította el a kampányát, amelyben négy, különböző országokból származó olimpiai reménység inspiráló történetét mesélik el, akik szembeszálltak a nehézségekkel és leküzdötték saját határaikat, hogy hazájukat segítve történelmet írjanak. Ezt követte a “The Chant,”, amely a sportolók és a szurkolók egyéni fejlődését méltatja, amelyet az olyan eszközöknek köszönhetően érhettek el, mint a Galaxy S7 edge vagy a Gear IconX. Ezek a készülékek tették lehetővé számukra, hogy a földrajzi távolságokat legyőzve kapcsolatban maradhassanak szeretteikkel és szurkolóikkal.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés