Connect with us

Hirdetés

technokrata

Saját céged van? Rád kiváncsi Invitel!

Dotkom

Saját céged van? Rád kiváncsi Invitel!

Felmérést indít az Invitel, hogy még jobban megismerje a kisvállalatok internethasználati szokásait.

Az internet régóta meghatározó szerepet tölt be az üzleti életben, és ma már nélkülözhetetlen a cégek működéséhez, versenyképességük megőrzéséhez. Az Invitel legújabb kutatásában azt vizsgálja, hogyan használják ki a hazai kisvállalatok az internetes kommunikáció- és marketing adta lehetőségeket. Válaszaival most bármely vállalkozás hozzájárulhat a felmérés sikeréhez.

 

A közösségi tudás és tapasztalat aranyat ér

A több szem többet lát elve a kérdőívek esetében is érvényes, hiszen minél többen és minél különbözőbb kisvállalati tevékenységi háttérrel járulnak hozzá az adatgyűjtéshez, annál hasznosabb és sokszínűbb eredményeket várhatunk majd. A Profi szolgáltatásokat egyre többen veszik igénybe. A Profi portfólió leginkább azért kedvelt a vállalkozások körében, mert profiljuktól és igényeiktől függően szabadon összeválogathatják, azaz teljes mértékben kombinálhatják egymással az egyes szolgáltatásokat – így külön-külön választhatnak a vezetékes internet-,a telefon- és a TV-szolgáltatás csomagok közül.

fast-internet_1024

A közösségi média platformok – pl. Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn stb. – és az egyéb internetes kommunikációs csatornák és eszközök – pl. weboldal, webshop, online ügyfélszolgálat, élő chat – jelentősen megnövelték a kisvállalatok kommunikációs- és hirdetési lehetőségeit. De vajon melyik iparágban és hogyan használják ezeket a kisvállalkozások a mindennapokban? Többek között ezekre a kérdésekre keresi az Invitel a válaszokat legújabb kutatásában, amelynek eredményeihez bármely kisvállalat hozzájárulhat, ha kitölti az itt található kérdőívet.

Mi lesz az eredményekkel?

Az Invitel belső elemző csapata értékeli az online kérdőív eredményeit, és a tapasztalatokat természetesen nem csak a szolgáltatások fejlesztéséhez használják fel, az általános és publikus statisztikai adatokat a nagyközönséggel is hamarosan megosztják a sajtóban, illetve a Profi Kisvállalati Blogon.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés